ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ

στιχομυθια-836884

Μόλις κατέθεσε τις ενστάσεις της η κ. Νατάσα Οικονόμου, επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ σηκώθηκε να φύγει. Έλα όμως, που ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν ήθελε να αφήσει να πέσει τίποτα κάτω, χωρίς να της απαντήσει.

«Έβαλες ζητήματα, κατέθεσες τις απόψεις σου, θα καθίσεις να ακούσεις και τις απαντήσεις» ακούστηκε να λέει ορθά – κοφτά ο Κρητικός βουλευτής, όπως μετέφεραν στη στήλη παραβρισκόμενοι στη σύσκεψη.

Η στιχομυθία που ακολούθησε ήταν απολαυστική: «Μου άφησε τα κλειδιά ο διευθυντής. Πρέπει να ανοίξω το σχολείο και το κυλικείο…», ανταπάντησε η κ. Οικονόμου. «Δεν θα πας πουθενά, πριν ακούσεις όσα έχω να πω. Πάρε τηλέφωνο τον κλητήρα να χτυπήσει το κουδούνι και να ανοίξει το σχολείο», αποκρίθηκε ο κ. Κεγκέρογλου. Η κ. Οικονόμου τελικά αποχώρησε αφού άκουσε τις απαντήσεις του επικεφαλής του κλιμακίου από την Αθήνα.

Σημειώνεται πως λίγο αργότερα αποχώρησε και ο κ. Φώτης Λαμπρινίδης, ο οποίος επίσης ενημέρωσε ότι είχε επαγγελματικές δραστηριότητες που δεν ήταν δυνατόν να αναβληθούν.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου