Τρίκαλα: Delivery κινητών από γονείς στο φυλακισμένο γιο τους

Τελευταία ενημέρωση: 2013-03-08, 12:28:38
Τρίκαλα: Delivery κινητών από γονείς στο φυλακισμένο γιο τους

Η κατσαρόλα που παρέδωσαν στον 22χρονο γιο τους, έγκλειστο στις φυλακές Τρικάλων, δεν περιείχε μόνο σπιτικό φαγητό... Μέσα στο μαγειρικό σκεύος, που διέθετε διπλό πάτο οι γονείς του φυλακισμένου, κατά το επισκεπτήριο προχθές το απόγευμα, επιχείρησαν να του σερβίρουν... πέντε κινητά τηλέφωνα και τέσσερις κάρτες sim.

Ο 22χρονος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών για εγκληματική οργάνωση και ληστείες, κατηγορείται τώρα και για το αδίκημα της απόπειρας απόδρασης. Το ίδιο και οι γονείς του, 49 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε ενδύματα και τρόφιμα που παρέδωσαν οι δυο γονείς στον 22χρονο γιο τους, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κατσαρόλας τα κινητά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι γονείς παρέδωσαν το μαγειρικό σκεύος στο γιο τους, αφού προηγουμένως είχαν αποκρύψει τα κινητά στον πάτο του. Με τη λήξη του επισκεπτηρίου, ο 22χρονος επέστρεψε στους γονείς του παρόμοιο μαγειρικό σκεύος (κατσαρόλα με διπλό πάτο), κενό περιεχομένου, το οποίο είχε παραλάβει σε προγενέστερο χρόνο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=