ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Έκανε «φτερά» ένας τόνος καυσόξυλα!

τρίκαλα-έκανε-φτερά-ένας-τόνος-καυσ-80947
Ανάρπαστα γίνονται πια τα καυσόξυλα τώρα που άρχισε η επέλαση του χειμώνα και η έλλειψη οικονομικών πόρων για άλλα μέσα θέρμανσης έχει αυξήσει τόσο πολύ τη ζήτησή τους, που πολλοί καταφεύγουν ακόμη και στην κλοπή για να τα εξασφαλίσουν!
Για να κλέψει κάποιος σχεδόν ένα τόνο κούτσουρα από την αυλή ενός σπιτιού, χρειάζεται σίγουρα φορτηγάκι και… αρκετή ώρα για να τα φορτώσει. Κάποιοι, όμως, κατάφεραν να τα κάνουν όλα αυτά απαρατήρητοι στα Τρίκαλα, όπου άρπαξαν όλη την ξυλεία που είχε προμηθευτεί μόλις πριν από λίγες ημέρες ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού για να εξασφαλίσει ζεστασιά για τα δυο παιδιά του! Κανείς από τους γείτονες δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό κι έτσι οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι με τη λεία τους.
Ένα μεγάλο φορτίο με σπόρους δημητριακών έκανε φτερά από την αποθήκη ενός αγρότη στην Καρδάμαινα της Κω, χωρίς κανείς να το πάρει είδηση! Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης απουσίαζε εκτός νησιού και όταν επέστρεψε την βρήκε ορθάνοιχτη με τα 80 τσουβάλια σπόρους βρώμης και σιταριού να λείπουν. Όσο κι αν αναζήτησε μάρτυρες που να αντιλήφθηκαν την κλοπή, κανείς δεν είχε δει ποιοι και πότε φόρτωσαν το εμπόρευμά του και εξαφανίστηκαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου