ΤΡΙΚΑΛΑ

Ηλικιωμένη λήστεψε τράπεζα με… πασχαλινό όπλο!

ηλικιωμένη-λήστεψε-τράπεζα-με-πασχα-159032
«Πάγωσαν» τα χαμόγελα για την ηλικιωμένη τακτική πελάτισσα σε μια τράπεζα των Τρικάλων, όταν ξαφνικά έβγαλε… περίστροφο ζητώντας να της δώσουν τα χρήματα που είχε σε ομόλογα και προνομιακές καταθέσεις! Το όπλο και η ληστεία αποδείχθηκαν «μαϊμού», αλλά αυτό δεν γλίτωσε την ηλικιωμένη από τις χειροπέδες!
Η 64χρονη γυναίκα μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου και πήγε κατευθείαν στο γραφείο του διευθυντή τον οποίο γνώριζε από παλιότερες επισκέψεις για να του ζητήσει τα χρήματά της. Όταν τον άκουσε να λέει αυτά που φοβόταν, για «κουρέματα» στα ομόλογα και άλλα παρεμφερή που θα μείωναν το αρχικό ποσό, έβγαλε από την τσάντα της ένα περίστροφο και το ακούμπησε πάνω στο γραφείο του διευθυντή ζητώντας επιτακτικά να της δώσουν όλο το ποσό που είχε στις καταθέσεις της!
Και ενώ όλοι οι υπάλληλοι είχαν μείνει με κομμένη την ανάσα ην πιστεύοντας αυτά που έβλεπαν, ο διευθυντής αντιλήφθηκε ότι το όπλο ήταν… πασχαλινό και δεν κινδύνευε! Έτσι, βρήκε το κουράγιο να αρχίσει να μιλά στην 64χρονη γυναίκα και να της εξηγεί τι συνέβη στις καταθέσεις εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί που παρέλαβαν την ηλικιωμένη και την προσήγαγαν στην Ασφάλεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου