ΤΡΙΚΑΛΑ

«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημοσιογράφος Θεόδωρος Χαλκιόπουλος

έφυγε-από-τη-ζωή-ο-δημοσιογράφος-θεό-184327
Έφυγε από την ζωή μετά από μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο, ο γνωστός Καρδιτσιώτης στην καταγωγή και γαμπρός στα Τρίκαλα, 58χρονος Θεόδωρος Χαλκιόπουλος.
Ο εκλιπών διετέλεσε δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης σε Τρικαλινές εφημερίδες και αφήνει πίσω την σύζυγό του Κατερίνα και την κόρη του Βάσια.
Το άγγελμα του θανάτου έγινε πριν λίγο γνωστό από συγγενικά του πρόσωπα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από την οικογένεια του λεπτομέρειες για την κηδεία του.
Ο Θεόδωρος Χαλκιόπουλος δημοσιογράφος, υπήρξε μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ανταποκριτής Θεσσαλίας της εφημερίδας «Ριζοσπάστης».
Εργάστηκε επίσης ως ανταποκριτής των εφημερίδων «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη» και «Καθημερινή» (έκδοση Βόρειας Ελλάδας).
Ιδρυτής και διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Γνώμη» της Λάρισας. Διετέλεσε κατά καιρούς, αρχισυντάκτης της ημερήσιας εφημερίδας της Λάρισας «Ημερήσιος Κήρυκας», διευθυντής σύνταξης της ημερήσιας εφημερίδας των Τρικάλων «Η Ενημέρωση» και του περιοδικού «Εννέα». Υπήρξε υπεύθυνος ύλης της εβδομαδιαίας εφημερίδας των Τρικάλων «Αλήθεια» και διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας «διάλογος», όπως και διευθυντής της ημερήσιας εφημερίδας «Τρικαλινά Νέα».

Επίσης εργάστηκε τον τελευταίο καιρό ως δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου