ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Καταστηματάρχης πωλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά και μεταλλικά σκεύη

τρίκαλα-καταστηματάρχης-πωλούσε-κλε-196886

Με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 46χρονος ο οποίος πωλούσε στο κατάστημά του κλεμμένα μεταλλικά εξαρτήματα – ανταλλακτικά καθώς και μεταλλικά σκεύη.

Εναντίον του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, όπως και σε βάρος τριών συνεργών του, ενός 36χρονου και δύο ακόμη ατόμων αγνώστων στοιχείων οι οποίοι αναζητούνται, για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ο 36χρονος, μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του ενεργώντας από κοινού εισήλθαν σε αποθήκη, ιδιοκτησίας 59χρονου, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μουζακίου, απ’ όπου και αφαίρεσαν μεταλλικά εξαρτήματα-ανταλλακτικά καθώς και άλλα αντικείμενα (μεταλλικά σκεύη κ.α.) συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, προκειμένου να τα διαθέσουν προς πώληση.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 46χρονος είχε αγοράσει μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων έναντι μικρού χρηματικού ποσού και σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε στο κατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Τη σχετική προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου