ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Μισθώνονται οι χώροι για το Τρικαλινό παζάρι – Εμπλοκή με το λούνα παρκ

τρίκαλα-μισθώνονται-οι-χώροι-για-το-τρ-204462

Άγονη κρίθηκε και η δεύτερη -σημερινή- δημοπρασία για το λούνα παρκ της ετήσιας εμποροπανήγυρης Τρικάλων, παρά το γεγονός ότι η αρχική τιμή εκκίνησης μειώθηκε στις 65.000 από τις 72.000 ευρώ.

Η μοναδική ενδιαφερόμενη επιχειρηματίας που εμφανίστηκε στη δημοπρασία δεν κατέθεσε προσφορά υψηλότερη των 30.000 ευρώ, με συνέπεια να ακυρώσει τη διαδικασία η αρμόδια Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Για να ξεμπλοκάρει, πλέον, η διαδικασία, ο Δήμος Τρικκαίων θα οδηγηθεί υποχρεωτικά σε απευθείας ανάθεση, με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα απουσίας της ψυχαγωγικής δραστηριότητας στο Τρικαλινό παζάρι, που θα φιλοξενηθεί και φέτος στο συνοικισμό Καρυές, από τις 14 Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα.

Αντίθετα, η δημοπρασία για τις ξύλινες παράγκες είχε αίσιο αποτέλεσμα, στην τιμή των 10.000 ευρώ (από 11.000 αρχική) όπως και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στην ίδια τιμή (10.000 ευρώ). Κανένα πρόβλημα δεν έχει προκύψει με τη διάθεση εμπορικών χώρων και ψησταριών, με τη διαδικασία των δημοπρασιών να συνεχίζεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου