ΤΡΙΚΑΛΑ

Υπό το βλέμμα των Δημοτικών Αστυνομικών το παραεμπόριο στα Τρίκαλα

υπό-το-βλέμμα-των-δημοτικών-αστυνομικ-247647

Αλλεπάλληλες συσκέψεις έχουν πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, με αντικείμενο το παραεμπόριο και ταυτόχρονα υπάρχουν δεσμεύσεις από πλευράς Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, ότι θα σεβαστεί και θα στηρίξει μέσω της ισχύουσας Νομοθεσίας το στεγασμένο εμπόριο.

Το trikalanews.gr αναδεικνύει ότι όλα αυτά είναι απλώς «παχιά λόγια» και δεν υπάρχει η βούληση της Δημοτικής Αρχής να εφαρμόσει την Νομοθεσία και να στηρίξει σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο το στεγασμένο εμπόριο.

Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική των προθέσεων και δείχνει ότι στην προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι τα …κινητά τηλέφωνα και η αποστολή sms Δημοτικών Αστυνομικών και όχι να επιληφθούν του προβλήματος που υπάρχει μπροστά στα μάτια τους.

Ανενόχλητοι οι μικροπωλητές πουλάνε την πραμάτεια τους, στην πλατεία Κιτριλάκη στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, υπό το απαθές βλέμμα της Δημοτικής Αστυνομίας και σε βάρος της υγιούς επιχειρηματικότητας που περνάει τρομερές δυσκολίες μέσα στην παρατεταμένη οικονομική κρίση.

Αναμένουμε στην επόμενη … σύσκεψη αν από πλευράς του Τρικαλινού «επιχειρείν» θα κατατεθεί το ρεπορτάζ του trikalanews.gr στην Δημοτική Αρχή Τρικάλων, την ώρα που θα…υπόσχεται και πάλι ότι …θα στηρίξει το «στεγασμένο» και φορολογούμενο εμπόριο.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου