ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Κινηματογραφική καταδίωξη για την σύλληψη 3 νεαρών και μιας ανήλικης

τρίκαλα-κινηματογραφική-καταδίωξη-γ-292658

Σκηνές από κινηματογραφική αστυνομική ταινία, διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στην Ράξα Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr , αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, εντόπισαν στην Εθνική Οδό Τρικάλων Ιωαννίνων να κινούνται με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς τα Τρίκαλα, δύο μηχανές στις οποίες επέβαιναν 4 Τρικαλινοί και οι οδηγοί τους, στην θέα των Αστυνομικών, να αλλάζουν πορεία και να φεύγουν από τον κόμβο στο ύψος της επιχείρησης «Φαλτάκας» προς την Ράξα.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και δόθηκε σήμα και προς την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο διαθέσιμες Αστυνομικές ομάδες.

Οι νεαροί, εγκατέλειψαν τις μηχανές και επιχείρησαν να διαφύγουν της σύλληψης μπαίνοντας σε εγκαταλελειμμένο κτήριο της περιοχής.

Ωστόσο οι Αστυνομικοί στις 8 το βράδυ κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 22 ετών και τις δύο νεαρές μια ηλικίας 19 ετών και μια ανήλικη.

Όπως προέκυψε από την Αστυνομική έρευνα, χθες τα ξημερώματα είχαν κλέψει τις δύο μηχανές από τα Ιωάννινα και οι οποίες κατασχέθηκαν από τους Αστυνομικούς, ενώ οι 4 νεαροί Τρικαλινοί θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου