ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Πρόβλημα με την πισίνα του Κολυμβητηρίου οπου εντοπίστηκε μικρόβιο

τρίκαλα-πρόβλημα-με-την-πισίνα-του-κολ-296374

Εντολή δόθηκε σήμερα το πρωί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Κώστα Μανώλη, να αδειάσει από νερό η πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Ο λόγος, ο εντοπισμός μικροβιακού φορτίου μετά από τον καθιερωμένο έλεγχο που διενεργήθηκε και που γίνεται πλέον 1-2 φορές εβδομαδιαίως στο νερό.

Η προστασία της υγείας των χρηστών της πισίνας, είναι τοπ πρωτεύον και κατά συνέπεια δεν υπήρξε ούτε σκέψη να μην αδειάσει η πισίνα και να απολυμανθεί με χημικές ουσίες ώστε να καταπολεμηθεί το μικρόβιο.

Ταυτόχρονα όμως, γίνεται αγώνας δρόμου, καθώς το Σάββατο, η πισίνα πρέπει να είναι έτοιμη λόγω κολυμβητικών αγώνων…

Ήδη ο ειδικός από την Λάρισα για την απολύμανση της πισίνας με τον οποίο υπάρχει η σχετική σύμβαση με τον Δήμο Τρικκαίων, ειδοποιήθηκε και αύριο το πρωί θα είναι στα Τρίκαλα για την διαδικασία της απολύμανσης.

Να σημειωθεί ότι πριν από 2 μήνες, παρουσιάστηκε και πάλι το ίδιο πρόβλημα και υπήρξε απολύμανση…

Η διαδικασία αυτή, προσθέτει επιπλέον έξοδα συντήρησης του «πολύπαθου» Κολυμβητηρίου της πόλης, ενώ η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, έχει σχεδόν έτοιμη την διαδικασία διαγωνισμού για την νέα σύμβαση για την απολύμανση του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου. Μια διαδικασία στην οποία θέλει να δώσει απόλυτη διαφάνεια, καθώς φαίνεται ότι δεν θα είναι αυτή την φορά μόνο ένας ενδιαφερόμενος που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό…

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου