ΤΡΙΚΑΛΑ

Εξιχνιάστηκαν δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα

εξιχνιάστηκαν-δύο-ένοπλες-ληστείες-σ-302259

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες που είχαν γίνει σε πρατήρια υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα, στις 28-04-2012 και στις 03-05-2012, από ένοπλους δράστες, οι οποίοι είχαν απειλήσει τους υπαλλήλους των πρατηρίων, χρησιμοποιώντας μακρύκαννα όπλα.

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφαλείας, τρεις υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 35, 22, 20 ετών αντίστοιχα, ύστερα από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους, από την Ανακρίτρια Τρικάλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, οι τρεις αλλοδαποί ήταν οι δράστες των συγκεκριμένων ληστειών.

Συγκεκριμένα:

Βραδινές ώρες της 28-04-2012, φορώντας κουκούλες τύπου (full face) και γάντια, μετέβησαν πεζοί σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή μακρύκαννων όπλων ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους από τους οποίους αφαίρεσαν τσαντάκια μέσης, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Βραδινές ώρες της 03-05-2012, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Δενδροχωρίου – Γοργυγυρίου στα Τρίκαλα, οι ίδιοι δράστες, φορώντας κουκούλες τύπου full face και γάντια, μετέβησαν πεζοί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την απειλή επίσης μακρύκαννων όπλων, ζήτησαν από τον υπάλληλο του πρατηρίου χρήματα, εξαναγκάζοντας τον να τους παραδώσει ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου