ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνελήφθη Τρικαλινός για υπόθεση revenge porn

συνελήφθη-τρικαλινός-για-υπόθεση-revenge-porn-888729

Ενώπιον των δικαστών θα δώσει σήμερα Δευτέρα (27/6) εξηγήσεις ένας 38χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 38χρονος Τρικαλινός έδειχνε σε φίλους του από το κινητό του τηλέφωνο προσωπικές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του, σε ανοιχτή εκδήλωση στην Κοίτη του Πηνείου στη Λάρισα.

Εκεί, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, έγινε αντιληπτός από φίλους της 19χρονης, οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν. Τελικά, ένας άνδρας και δυο γυναίκες συνελήφθησαν έπειτα από μήνυση του 38χρονου για την εις βάρος του επίθεση, ο οποίοι πέρασαν αυτόφωρο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 38χρονος είχε αποκτήσει τις φωτογραφίες της 19χρονης όσο είχαν σχέση με τη συναίνεσή της, αλλά τις επέδειξε μετά το τέλος της σχέσης και εν αγνοία της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Έκρυβε την αληθινή του ηλικία

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 38χρονος που κατά τα καταγγελλόμενα φέρεται να απέκρυψε την αληθινή του ηλικία δηλώνοντας νεότερος, διέθετε στο κινητό του τηλέφωνο γυμνές φωτο­γραφίες που του απέστειλε η 19χρονη με τη συναίνεσή της την περίοδο που είχαν σχέση. Το από­γευμα της περασμένης Πέμπτης ωστόσο και στο περιθώριο του Φεστιβάλ Πηνειού ο 38χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυ­νομία, επέδειξε σε τρίτους γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης χωρίς φυσικά τη συναίνεσή της

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου