Αποζημίωση 80.000 ευρώ για δυστύχημα με Βολιώτη κυνηγό

Τελευταία ενημέρωση: 2022-04-22, 09:58:22
Αποζημίωση 80.000 ευρώ για δυστύχημα με Βολιώτη κυνηγό

Δίπλα στην οικογένεια αδικοχαμένου 59χρονου η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας

Αποζημίωση ύψους 80.000 ευρώ διεκδίκησε και κέρδισε η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων (Ζ’ ΚΟΘ) για την οικογένεια κυνηγού - μέλους της, που σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Πρόκειται για 59χρονο Βολιώτη, που βρήκε τραγικό θάνατο τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ενώ βρισκόταν σε κυνήγι στην περιοχή Μοσχόφυτο Τρικάλων έπεσε σε γκρεμό.

Η Ζ’ ΚΟΘ απευθύνθηκε άμεσα στην ασφαλιστική της εταιρεία και κίνησε τις απαιτούμενες ενέργειες.

Στις 18 Απριλίου με ανάμεικτα συναισθήματα ικανοποίησης, αλλά και θλίψης για τον άδικο χαμό, παρέδωσε στη σύζυγο του εκλιπόντος και τον γιο του άτυχου κυνηγού επιταγή αποζημίωσης ποσού 80.000 ευρώ.

Η Ζ΄ ΚΟΘ θέλοντας να είναι πάντα στο πλευρό των μελών της κυνηγών κάθε χρόνο φροντίζει για την ασφάλειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου, εφαρμόζοντας ένα πολύ χαμηλό ασφάλιστρο με τεράστιες όμως καλύψεις και απολαβές.

«Παράλληλα, ολοκληρώσαμε την αποζημίωση 24 ατυχημάτων που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία. Είναι λυπηρή η απώλεια ενός μέλους, όμως είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε και την οικογένεια που μένει πίσω.

Ευχόμαστε στο μέλλον, η κυνηγετική μας οικογένεια να μην πληγεί από τέτοιου είδους θλιβερά περιστατικά», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=