ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνάντηση Διαβούλευσης του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων

συνάντηση-διαβούλευσης-του-ενιαίου-φ-392617

Την Τρίτη 28/09/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση διαβούλευσης με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού του νομού μας.

Στη συνάντηση, τον συντονισμό της οποίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα κ. Γιαγιάκος Βασίλης παρέστησαν, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας και αντιπρόεδρος του φορέα κ. Μπουτίνας Γιάννης, εκπρόσωποι των Δήμων Μετεώρων και Πύλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων κ. Κουρούπας Γιάννης, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων, μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.

Η συνάντηση ξεκίνησε με παρουσίαση, των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων προβολής και προώθησης της περιοχής μας τα οποία έχει αναπτύξει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού. Παρουσιάστηκαν ο διαδικτυακός χώρος elameteoratrikala.com, η virtual Τουριστική πλατφόρμα 360ο, τα βίντεο και το ψηφιακό υλικό που έχει δημιουργηθεί καθώς και η προώθηση του νομού μας μέσω ψηφιακών καναλιών. Έγινε επίσης αναφορά σε δράσεις που έχει υλοποιήσει ο φορέας ως σήμερα αλλά και σε αυτές που είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Μπουτίνας Γιάννης ανέφερε ότι για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος αποτελεί προτεραιότητα. Τόνισε επίσης την σημαντικότητα της διαβούλευσης με τους επαγγελματίες του τουρισμού στην κοινή προσπάθεια για ένα ολοκληρωμένο τουριστικό σχέδιο δράσης.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και οι προτάσεις όλων των συμμετεχόντων φορέων και επαγγελματιών και έγινε συζήτηση για τα επόμενα βήματα, την ιεράρχηση και την στόχευση των δράσεων που μπορεί και πρέπει να αναπτύξει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του νομού.

Ο κ. Βασίλης Γιαγιάκος κλείνοντας την συνάντηση, αφού ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή και τις προτάσεις τους, είπε ότι η διαβούλευση με τους επαγγελματίες αλλά και η άμεση συνεργασία μαζί τους θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, αφού για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού, οι επαγγελματίες έχουν τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση των δράσεων και της κοινής στρατηγικής, για την προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νομού μας.

trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου