Αυτοψία Κ. Αγοραστού στα αντιπλημμυρικά έργα των Μεγάλων Καλυβίων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-16, 12:18:07
Κώστας Αγοραστός και Χρήστος Μιχαλάκης
Αυτοψία Κ. Αγοραστού στα αντιπλημμυρικά έργα των Μεγάλων Καλυβίων

Στα Μεγάλα Καλύβια βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη.

Σκοπός της επίσκεψης του Περιφερειάρχη ήταν η επί τόπου αυτοψία των αντιπλημμυρικών έργων προστασίας του οικισμού Μεγάλων Καλυβίων, εργασίες που εντάσσονται στο μεγάλο αντιπλημμυρικό
έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον Πηνειό ποταμό, στην Π.Ε. Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο την προστασία οικισμών, παραγωγικών εγκαταστάσεων και δημόσιων υποδομών από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε δηλώσεις του μετά την αυτοψία στο έργο, ο Περιφερειάρχης δήλωσε, «σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, συνεχίζουμε τα αντιπλημμυρικά έργα διασφαλίζοντας τους οικισμούς των Τρικάλων που διέρχεται ο Πηνειός ποταμός» προσθέτοντας ότι, «στον Πηνειό ποταμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας επένδυσε και επενδύει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Με σύμμαχο τη φύση συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα για την προστασία της φύσης, του δομημένου περιβάλλοντος και των ανθρώπων».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=