Γάλλοι με κορονοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο Τρικάλων!

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-20, 15:02:30
Γάλλοι με κορονοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο Τρικάλων!

Μεγάλη αναστάτωση το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου ένα ζευγάρι Γάλλων μεταφέρθηκε από ξενοδοχείο της Καλαμπάκας στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού.

Έγιναν οι κατάλληλες εξετάσεις και η γυναίκα βρέθηκε θετική. Ενώ ήταν σε αναμονή για να βγουν τα αποτελέσματα και από τον άντρα. Οι Γάλλοι όμως μόλις κατάλαβαν ότι έπρεπε να μπουν σε «καραντίνα» εξαφανίστηκαν. Αμέσως το ιατρικό προσωπικό ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές και το κυνήγι ξεκίνησε.

Η μεγάλη και άμεση κινητοποίηση των Αρχών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του ζευγαριού Γάλλων που ενώ τους ανακοινώθηκε πως ο ένας είναι φορέας του κορονοιού το έσκασαν προς άγνωστο προορισμό.

To ζευγάρι εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Αθηνών και πλέον σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι που διέμενε σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων με συμπτώματα κορονοιού.

Η γυναίκα βγήκε θετική ενώ ο άντρας όχι.

Ενώ τους δόθηκαν οδηγίες και αναμενόταν να μεταφερθούν στο covid ξενοδοχείο που έχει οριστεί για τον νομό Τρικάλων, εκείνοι το σκασαν με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τελικά όπως προαναφέρθηκε εντοπίστηκαν στον αερολιμένα Αθηνών.

 

proinoslogosnews.gr

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=