Τρίκαλα: Έλαβε ειδοποιητήριο για οφειλή... ενός λεπτού του ευρώ!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-25, 12:20:13
Τρίκαλα: Έλαβε  ειδοποιητήριο για οφειλή... ενός λεπτού του ευρώ!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας 45χρονος Τρικαλινός όταν έλαβε από δημόσια Υπηρεσία ειδοποιητήριο που τον ενημερώναμε ότι χρωστάει ένα λεπτό του ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του, o 45χρονος Τρικαλινός, προσήλθε αρχικά να πληρώσει σε δημόσια Υπηρεσία ποσό 237,01 ευρώ. Την ώρα της κατάθεσης της οφειλής, ο Ταμίας, διέγραψε το ένα …λεπτό του ευρώ και εισέπραξε τα 237 ευρώ, με τον 45χρονο να φεύγει, νομίζοντας πως η οικονομική εκκρεμότητα που είχε με το Δημόσιο τελείωσε.

Όμως λίγες μέρες αργότερα, έλαβε ειδοποιητήριο από την πρώην Υπηρεσία του που βρίσκεται σε ακριτικό νησί του Αιγαίου, όπου τον ενημέρωνε ότι υπάρχει οφειλή …ενός λεπτού του ευρώ και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να του χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση μη οφειλής.

Ο 45χρονος που –μάλλον δικαιολογημένα- «βγήκε από τα ρούχα του», προσήλθε την επόμενη ημέρα ξανά στο γκισέ για να εξοφλήσει την οφειλή, βγάζοντας όμως για να πληρώσει την οφειλή, χαρτονόμισμα των 200 ευρώ και απαίτησε στο ακέραιο τα ρέστα του. Μετά από κανένα μισάωρο περίπου, βρέθηκαν τα ψιλά για να πληρωθεί ο 45χρονος το ποσό των 199,99 ευρώ.

Τελικά, το Δημόσιο εισέπραξε το ένα λεπτό, ξοδεύοντας σε αλληλογραφία και εργατοώρες πολλαπλάσιο ποσό!

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=