ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Ξεσπά η μητέρα της 16χρονης – «Μας σκότωσαν το παιδί»

τρίκαλα-ξεσπά-η-μητέρα-της-16χρονης-μ-769392

Αμέτρητα είναι τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση-θρίλερ του θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα.

Την ώρα που οι αστυνομικοί ψάχνουν απαντήσεις στο τελευταίο τηλεφώνημα και η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους», οι γονείς της κοπέλας ξεσπούν επιμένοντας στον αρχικό ισχυρισμό τους, ότι δηλαδή σκότωσαν την κόρη τους και ότι δεν αυτοκτόνησε.

«Μας σκότωσαν το κορίτσι», υποστηρίζει η μητέρα στην κάμερα της ιστοσελίδας trikalaola.

«Περιμέναμε να έρθει η Μαρία, ξαφνικά άκουσα φωνές», είπε η μητέρα, προσθέτοντας ότι βγήκε από το σπίτι φωνάζοντας «Μαρία-Μαρία».

Η αστυνομία ρώτησε τη μητέρα γιατί φωνάζει και εκείνη απάντησε ότι άκουσε φωνές από ένα κοριτσάκι που της φάνηκε ότι είναι η κόρη της.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπορεί να προσδιορίσει τις συνθήκες της πτώσης, ωστόσο ενισχύεται το σενάριο της αυτοκτονίας. Πάντως, η έρευνα συνεχίζεται, αφού αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί με ποιον μίλησε η άτυχη Μαρία αμέσως αφότου αποβιβάσθηκε από το αυτοκίνητο του αστυνομικού κοντά στο σπίτι της, λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της.

Παράλληλα, ερευνώνται και οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να σχηματισθεί πλήρως το παζλ που θα απαντήσει στο γιατί και το πώς κατέληξε νεκρό το κορίτσι.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Η 16χρονη Μαρία ήταν πολύ ερωτευμένη με τον 26χρονο αστυνομικό και όντως ήταν εκείνος που συνάντησε το βράδυ πριν τον θάνατο της.

Το ραντεβού τους κράτησε λίγα λεπτά και η Μαρία συνοδεία του αστυνομικού επέστρεψε στο σπίτι της: χωρίστηκαν όμως, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό από την γειτονιά ότι η ανήλικη έχει σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας Τρικάλων ο 26χρονος άντρας έχει ακλόνητο άλλοθι καθώς φαίνεται καθαρά από σταθερή κάμερα της γειτονιάς της 16χρονης Μαρίας ότι στις 3:15 τα ξημερώματα την αφήνει στο σπίτι της και φεύγει.

Όπως φαίνεται, όταν ο αστυνομικός έφυγε, το κινητό της 16χρονης άρχισε να χτυπάει, η ίδια απάντησε στην εισερχόμενη κλήση και αντί να μπει στο σπίτι της έκανε στροφή και έφυγε. Το ερώτημα είναι ποιος την κάλεσε στο τηλέφωνο και γιατί το κορίτσι δεν μπήκε στο σπίτι μετά από τη συγκεκριμένη συνομιλία.

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στη 16χρονη

Μέσα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 16χρονης Μαρίας, την Παρασκευή.

Απαρηγόρητη η οικογένεια της Μαρίας είπε το τελευταίο «αντίο», ενώ συμμαθητές, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν κοντά να στηρίξουν την οικογένεια και να αποχαιρετίσουν τη 16χρονη.

Η κηδεία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου