ΤΡΙΚΑΛΑ

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο 16χρονης στα Τρίκαλα

το-πόρισμα-του-ιατροδικαστή-για-τον-θά-770222

Για βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους, κάνει λόγο η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 16χρονης Μαρίας Χυσένι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalavoice.gr.

Πλέον, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί το πώς βρέθηκε το ανήλικο κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως, την Πέμπτη έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρεουν πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής έχει δηλώσει ότι “δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο”, ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου, καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Υπενθυμίζεται πως η κηδεία της 16χρονης θα τελεστεί το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

Η οικογένεια της άτυχης Μαρίας, δεν πιστεύει πως πρόκειται για αυτοκτονία και ζητά επίμονα από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης. Τόσο οι γονείς όσο και η αδελφή του κοριτσιού θέτουν κάποια σημαντικά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα γιατί ακόμα δεν έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα από την σκαλωσιά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κορίτσι ανέβηκε μονάχη η με κάποιον άλλον.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 16χρονη στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κάποιες φορές το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, κάνοντάς τους παράπονα, πιθανότατα μετά από κάποια προβλήματα ή και φοβίες που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο. Οι γονείς τονίζουν ότι, θα έπρεπε η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, να ανοίξει το βιβλίο συμβάντων και να δει τι συνέβη σε αυτό σε βάθος ενός έτους, αναφορικά με τα στοιχεία της 16χρονης Μαρίας.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου