ΤΡΙΚΑΛΑ

Θρίλερ στα Τρίκαλα: 16χρονη μαθήτρια η νεκρή

θρίλερ-στα-τρίκαλα-16χρονη-μαθήτρια-η-ν-772506

Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν στην υπόθεση που συγκλονίζει από το πρωί τα Τρίκαλα. Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η κοπέλα η οποία βρέθηκε νεκρή έξω απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στις 7 το πρωί ήταν γύρω στα 30, τελικά είναι ανήλικη.

Η αυτοκτονία προβάλλεται ως η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας στο εκκλησάκι του Προφήτη Λια στα Τρίκαλα. Φαίνεται πως η ανήλικη ανέβηκε στην ταράτσα του ναού και από εκεί πήδηξε στο κενό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του tv10.gr, στον χώρο εκτελούνται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές από τις οποίες θα μπορούσε το κορίτσι να ανέβει και να φτάσει στην ταράτσα.

Επίσης, σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, δεν προκύπτουν ενδείξεις, προς το παρόν, για την παρουσία άλλου προσώπου στον χώρο. Όπως έγινε γνωστό μέσω πηγών από την ιατροδικαστική υπηρεσία, τα τραύματα της 16χρονης είναι συμβατά με μία πτώση από ύψος.

Σημειώνεται δε, πως οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια της 16χρονης πίσω από το εκκλησάκι, ενώ το πτώμα της στην μπροστινή πλευρά του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalaola.gr, η άτυχη 16χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, ζούσε με τη μητέρα, τη δίδυμη αδελφή της και τα δύο ακόμα μικρότερα αδέλφια της, στην πόλη των Τρικάλων.

Τονίζεται ότι, πριν από λίγες ημέρες η κοπέλα είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Στον χώρο έχει σπεύσει για αυτοψία η Ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από τη Λάρισα, ενώ η σορός αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της ανήλικης.

Καλαθοφόρο Όχημα Τρίκαλα

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κορίτσι βρέθηκε στις περίπου 7 το πρωί έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία από έναν πολίτη ο οποίος είχε πάει για περπάτημα αλλά και από τους υπάλληλους καθαριότητας του Δήμου στα Τρίκαλα.

Πηγές αναφέρουν ότι η κοπέλα έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δικούς της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου