Δεν γνώριζαν στον Δήμο Τρικκαίων ποιος έχει την ευθύνη για τα …φανάρια!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-17, 12:05:06
Δεν γνώριζαν στον Δήμο Τρικκαίων ποιος έχει την ευθύνη για τα …φανάρια!
Έψαχναν να βρουν ποιος Αντιδήμαρχος έχει την ευθύνη για την λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών της πόλης, στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων.
Ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Κολότσιος, δήλωνε πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα οι φωτεινοί σηματοδότες, αλλά μετά την σύσκεψη έφυγε από το γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα, έχοντας ανακαλύψει πως είναι δικής του αρμοδιότητας… 
Στην σύσκεψη υπό τον κ. Λάππα και μετά το δημοσίευμα τουtrikalanews.gr, κλήθηκε ο κ. Κολότσιος και ο ηλεκτρολόγος του Δήμου.
Αφού διαπίστωσαν πως η Υπηρεσία Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού («ακέφαλη» μετά την αποχώρηση λόγω εργασιακής εφεδρείας του Σωτήρη Αζναουρίδη), έχει την ευθύνη της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών, αφού δεν είναι …λαμπτήρες για να έχει την ευθύνη ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σπανός (όπως διατείνονταν ο κ. Κολότσιος μέχρι πριν την σύσκεψη), αποφάσισαν την άμεση διάθεση ποσού από το Ταμείο του Δήμου για να σταματήσει η προβληματική λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών της πόλης.
Το ποσό, θα δοθεί σε εργολάβο, που θα αναλάβει να συντηρεί και να επιδιορθώνει βλάβες των φωτεινών σηματοδοτών, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία οδηγών και διαβατών της πόλης. 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=