ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντικές προσωπικότητες σε εκδήλωση για τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του

σημαντικές-προσωπικότητες-σε-εκδήλω-28939

Διοργανώνεται την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο «Αετών Μέλαθρον», στις 8:30 το βράδυ

Σημαντικές προσωπικότητες θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ., στον ανοικτό χώρο του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον» των Τρικάλων, η οποία είναι αφιερωμένη στις συνέπειες και στις διδαχές της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης.

Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει σημαντική επιστημονική εκδήλωση σχετικά με τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του στην υγεία, σωματική και ψυχική, αλλά και στην καθημερινότητα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να καταγραφεί αναλυτικά το αποτύπωμα της πρόσφατης κρίσης, πώς αντιδρούμε και πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα διαμέσου της διατροφής και να διατηρήσουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Στην επιστημονική εκδήλωση βασικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρώην πρύτανης, Κώστας Γουργουλιάνης, ο οποίος θα μεταφέρει την πρόσφατη προσωπική του εμπειρία από Νοσοκομείο αναφοράς του ιού (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας). Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν επίσης διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές Πανεπιστημίου.

Την επιστημονική εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου