Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εθνική Οδό Τρικάλων –Ιωαννίνων

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-22, 02:43:24
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εθνική Οδό Τρικάλων –Ιωαννίνων

Ξεκίνησε η χιονόπτωση και στην πόλη των Τρικάλων, ενώ μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των ΙΧΕ αυτοκινήτων στα ορεινά του Νομού Τρικάλων 

Εκδόθηκε πριν από λίγο από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, το απαγορευτικό κυκλοφορίας για φορτηγά με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στην Εθνική Οδό Τρικάλων –Ιωαννίνων από το Μουργκάνι μέχρι τον κόμβο Παναγίας στην έξοδο προς την Εγνατία Οδό.

Ταυτόχρονα, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των άλλων οχημάτων που δεν διαθέτουν προς χρήση αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται σε όλο το οδικό δίκτυο του Νομού.

Οι παραβάτες, θα τιμωρούνται με κράτηση ή πρόστιμο και ακινητοποίηση οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, νωρίς το απόγευμα, με την συνδρομή μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και την βοήθεια της Τροχαίας, κατάφεραν να διασχίσουν την οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων από το Μουργκάνι και εν μέσω χιονοθύελλας 3 νταλίκες και να οδεύουν προς τα Ιωάννινα.

Στα ορεινά της Πύλης, υπάρχει αυτή την ώρα αραιή χιονόπτωση, ενώ νωρίτερα η «αλατιέρα» της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, διέσχισε το οδικό δίκτυο σκορπίζοντας αλάτι για την προστασία του οδοστρώματος από τον πάγο.

   

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=