ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναστάτωση από μικροατύχημα στο “Μύλο των Ξωτικών”

αναστάτωση-από-μικροατύχημα-στο-μύλ-257975

Παραλίγο να συμβεί τραγωδία το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στον δημοφιλή χριστουγεννιάτικο προορισμό των Τρικάλων και συγκεκριμένα στον Μύλο των Ξωτικών. Τρία παιδιά τραυματίστηκαν, ευτυχώς πολύ ελαφρά.

Όλα συνέβησαν όταν παιχνίδι-τρενάκι συγκρούστηκε με άλλο βαγόνι με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Μύλο των Ξωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, το βαγόνι συγκρούστηκε με τρενάκι το οποίο βρισκόταν σταματημένο κοντά στο τέλος της διαδρομής. Πιθανότατα αυτό οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Όπως ήταν λογικό, στο σημείο επικράτησε ένα πανικός με τα παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Μάλιστα ένα παιδί έπαθε κρίση πανικού μετά το ατύχημα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πάντως, λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, το πρόβλημα διορθώθηκε και το τρενάκι συνέχισε τις διαδρομές του σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα!

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: cyclades24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου