ΤΡΙΚΑΛΑ

Aerial dance στην… κεντρική γέφυρα των Τρικάλων [εικόνες]

aerial-dance-στην-κεντρική-γέφυρα-των-τρικάλων-419485
Σε ύψος 6,30 μέτρων η performer Δρ. Αγλαία Ζαφειρούδη παρουσίασε ένα σόου που έκοβε την ανάσα.

Ένα πρωτότυπο σόου με aerial dance στην κεντρική γέφυρα των Τρικάλων οργάνωσαν οι υπεύθυνοι του του νεοσύστατου εργαστηρίου «Επιστήμες Ελεύθερου χρόνου: ΦΥΣΗ-ΣΠΟΡ-ΤΕΧΝΕΣ» του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με τη βοήθεια των… γνωστών πανιών που βλέπουμε συχνά πια σε γυμναστήρια, χτες το βράδι η performer Δρ. Αγλαία Ζαφειρούδη που ήταν και υπεύθυνη για την ιδέα, τη σύλληψη, τη χορογραφία και την καλλιτεχνική επιμέλεια, παρουσίασε ένα σόου που έκοβε την ανάσα συνδυάζοντας χορό και ακροβατική γυμναστική με την ίδια να κρέμεται από τη γέφυρα που έχει ύψος 6,30 μέτρα

«Το project “AERIAL DANCE: SPORTS, ARTS & CULTURE” συνδέει την κίνηση, την άσκηση, τη φύση με την τέχνη κ τον πολιτισμό, αναδεικνύοντας ιστορικά, πολιτιστικά μνημεία κ αξιοθέατα της πόλης και του νομού» είπε ο διευθυντής του Εργαστηρίου, Δρ. Χάρης Κουθούρης.

Το εντυπωσιακό σόου της Αγλαίας Ζαφειρούδη

Ο δήμος Τρικκαίων και η πόλη των Τρικάλων έκαναν την αρχή, διαδίδοντας την ομορφιά της άσκησης με φόντο την όμορφη γέφυρα της πόλης, που χρονολογείται από τα τέλη του 1886.

Την παράσταση πλαισίωσαν επίσης, ο Πασχάλης Ζαφειριάδης στην ασφάλεια της performer, και οι Θάνος και Γιάννης Φλούλης στο βίντεο και στη φωτογραφία.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου