ΤΡΙΚΑΛΑ

Θησαυρός 3.000 λιρών και 300.000 ευρώ!!!

θησαυρός-3-000-λιρών-και-300-000-ευρώ-440414

Την στιγμή που οι Τρικαλινοί ψάχνουν το θησαυρό του Αλή-Πασά βρέθηκε άλλος που ανήκει σε μια ηλικιωμένη γυναίκα!!! Σε τρία σπίτια, ένα στα Τρίκαλα, ένα στην Πύλη και ένα στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων βρέθηκαν πάνω από 3.000 χρυσές λίρες και περισσότερα από 300.000 ευρώ διασκορπισμένα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν κρυμμένα πολύ περισσότερα!
 
Τον θησαυρό είχε στην κατοχή της μια ηλικιωμένη γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού, που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα και είναι παντρεμένα. Ο άντρας της είχε πεθάνει πριν από 8 χρόνια και ο θησαυρός ήταν μοιρασμένος με τον κουνιάδο της που ζει στην Αθήνα και είναι επιχειρηματίας.
 
Από τις 22 Μαρτίου ερευνούσε η Αστυνομία
Πιο συγκεκριμένα από τις 22 Μαρτίου, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα και κατάγεται από την Πύλη, κατήγγειλε ότι έγινε κλοπή 4.500 λιρών από την οικία του στην Πύλη και ζήτησε μη δημοσιοποίηση της καταγγελίας.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας, ξεκίνησαν και σιγά-σιγά, έφτασαν στην κουνιάδα του επιχειρηματία στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων που έκανε και πριν μια εβδομάδα και ένα μοιραίο λάθος που ενίσχυσε τα στοιχεία της Αστυνομίας εις βάρος της. Για αυτό το μοιραίο λάθος μάλιστα χρειάστηκε και η άρση απορρήτου τηλεφωνικών κλήσεων για να «δέσει» το στοιχείο της αστυνομικής έρευνας.
 
Η κουνιάδα του επιχειρηματία που ένιωθε να σφίγγει ο κλοιός της Αστυνομίας, έδωσε σε γειτόνισσά της να φυλάξει περίπου 650 λίρες και 500.000 ευρώ, καθώς τις υπόλοιπες 3.850 λίρες τις είχε «σκοτώσει» μισοτιμής σε χρυσοχόο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Ο χρυσοχόος προσήχθη στην Ασφάλεια Τρικάλων, το ίδιο και η κουνιάδα του επιχειρηματία που λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων.
 
Διέρρευσαν πληροφορίες
Την υπόθεση ερευνούσε εδώ και καιρό η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας. Μάλιστα ενώ ακούγονταν πολλές φήμες η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας διέψευδε την υπόθεση με κάθε τρόπο μέχρι που την είδαν δημοσιοποιημένη.
 
Συγκεκριμένα από χθες το πρωί, υπήρχαν προσαγωγές ατόμων στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, αλλά η ηγεσία της διέψευδε στους δημοσιογράφους. «Δεν υπάρχει υπόθεση με λίρες» ήταν η συνεχής διαβεβαίωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και ήταν αντιληπτό ότι χειρίζονταν μια υπόθεση θέλοντας να κρατήσουν «στεγανά» δημοσιότητας. Πάντως αυτή την στιγμή αναζητούν το «βαθύ λαρύγγι» της Υπηρεσίας.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου