ΤΡΙΚΑΛΑ

Η Αστυνομία θα παίξει… μπάλα στα Τρίκαλα

η-αστυνομία-θα-παίξει-μπάλα-στα-τρίκ-541420

Το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου, λίγο πριν το Αγιο Πνεύμα, η καρδιά των Τρικάλων θα χτυπήσει… ποδοσφαιρικά. Ένα ακόμα μαζικό γεγονός θα τραβήξει τα βλέμματα των ντόπιων -και όχι μόνο- φιλάθλων και θα προστεθεί στο πλούσιο αθλητικό καλεντάρι του νομού συμβάλλοντας ποικιλοτρόπως στη τοπική κοινωνία και οικονομία.

Από 10 έως 16 Ιουνίου ο νομός Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 19o Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυνομίας, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου σε μια περιοχή, καθώς στο παρελθόν η διοργάνωση χωριζόταν σε πόλεις και φάσεις. Αυτό αποτελεί ένα ξεχωριστό μαζικό γεγονός για την περιοχή, μιας και θα είναι ο πρώτος επαρχιακός νομός που θα διεξαχθεί η παραπάνω διοργάνωση μ’ αυτή τη μορφή.

Η προεργασία για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα μηνύματα να εκφράζουν αισιοδοξία. Πρόσφατα βρέθηκαν στα Τρίκαλα εκπρόσωποι της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικού Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Γιώργος Ζάχαρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Κυριαζής οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη, αλλά και με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και να ζητήσουν την κατανόησή τους και τη βοήθειά τους, εισπράττοντας υποσχέσεις στήριξης.

Οι κ. Ζάχαρης και Κυριαζής είχαν συνάντηση και με τα μέλη της τοπικής Επιτροπής Τρικάλων η οποία απαρτίζεται από τους κ. Καλαμαρά Κ., Καραλή Β., Κακούσιο Ν., Ευαγγέλου Σπ. και Καραλή Ε. οι οποίοι συνεργάζονται άψογα ώστε να συμβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του πρωταθλήματος όπως οι ομάδες που θα συμμετέχουν, τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων κλπ.

[με πληροφορίες από το trikalaola.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου