ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην Ανακρίτρια διαφθοράς κλήθηκε Τρικαλινός αστυνομικός

στην-ανακρίτρια-διαφθοράς-κλήθηκε-τρ-707471

Ενώπιον της Ανακρίτριας διαφθοράς κλήθηκε να καταθέσει ο Τρικαλινός αστυνομικός που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Όπως δημοσίευσετο trikalavoice.gr ο Τρικαλινός αστυνομικός, που υπηρετούσε στα Γρεβενά, συνελήφθη στα μέσα Οκτωβρίου κατηγορούμενος για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, όπου εμπλέκονταν ακόμη ένας γνωστός Τρικαλινός, ο αποκαλούμενος «Τσολιάς». Από τα συνολικά έντεκα άτομα εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία τα έξι συνελήφθησαν και κρατούνται (μεταξύ των οποίων και ο «Τσολιάς»), ο Τρικαλινός αστυνομικός αφέθηκε τότε ελεύθερος μέχρι να απολογηθεί, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Τρικαλινός αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι υπήρξε ο σύνδεσμος του κυκλώματος στη Βόρειο Ελλάδα, καλείται τώρα να καταθέσει για την υπόθεση στην Ανακρίτρια διαφθοράς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι παράλληλα τρέχει και άλλη δικογραφία, η οποία ερευνά πιθανή εμπλοκή μελών του κυκλώματος (σ.σ. όχι του αστυνομικού πάντως) σε ληστείες που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα.

[trikalavoice.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου