Τρίκαλα: Η μαρτυρική ζωή της 45χρονης Βάιας. Θρήνος και οργή στην κηδεία της

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-22, 18:15:18
Τρίκαλα: Η μαρτυρική ζωή της 45χρονης Βάιας. Θρήνος και οργή στην κηδεία της

Σε κλίμα ανείπωτου θρήνου για τον άδικο χαμό μιας γυναίκας που επί χρόνια κακοποιούσε ο άνδρας της και τελικά τη σκότωσε, όταν εκείνη αποφάσισε να αντιδράσει και να του ζητήσει να χωρίσουν, έγινε η κηδεία της 45χρονης Βάιας Γκανιά, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Κορυφαίες στο «χορό» του θρήνου οι δύο κόρες της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 21 και 14 ετών οι οποίες πλέον προσπαθούν να συνέλθουν οι ίδιες από το σοκ της δολοφονίας της μητέρας τους και παράλληλα να στηρίξουν και να αναστήσουν τον τετράχρονο αδελφό τους, που έγινε μάρτυρας της σφαγής της Βάιας.

Η άτυχη νοσηλεύτρια έπεσε νεκρή από τα χέρια του ανθρώπου που είχε ερωτευθεί και δεν είχε διστάσει να ακολουθήσει στα δεκαέξι της χρόνια, πιστεύοντας ότι μαζί του θα ζούσε μια ζωή ευτυχισμένη και ανέφελη. Τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά και η δολοφονία μοιάζει σαν προαναγγελθείσα τραγική κατάληξη: Οι καυγάδες συνεχείς, η ζήλια του συζυγοκτόνου αφόρητη, παρότι εκείνος ήταν που είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου, το οποίο είχε αναγνωρίσει.

Σήμερα, επρόκειτο να συζητηθούν στο δικαστήριο των Τρικάλων τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Βάια σε βάρος του συζύγου της. Αν είχε κινηθεί λίγο πιο γρήγορα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για εκείνη. Αντί για το δικαστήριο, όμως, που ίσως έδινε διέξοδο στη μαρτυρική της ζωή, η 45χρονη γυναίκα κηδεύτηκε πριν από λίγο. Ο θρήνος, εναλλασσόταν με την οργή για τον δράστη, ο οποίος με κυνισμό παραδέχθηκε ότι τη σκότωσε γιατί τη ζήλευε. Οι συγγενείς του, φοβούμενοι τις αντιδράσεις της οικογένειάς της και ενδεχόμενα αντίποινα δεν πήγαν στην κηδεία της. Ακόμη και η αδελφή της άτυχης νοσηλεύτριας που έχει παντρευτεί αδελφό του δράστη, στάθηκε παράμερα από την υπόλοιπη οικογένεια.

[protothema.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=