Πρόστιμα σε δυο υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, που κάπνιζαν εν ώρα υπηρεσίας

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-11, 10:53:10
Πρόστιμα σε δυο υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, που κάπνιζαν εν ώρα υπηρεσίας

Με εντολή δημάρχου βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε δυο δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι πιάστηκαν «επ’ αυτοφόρω» να καπνίζουν στο γραφείο τους. Και πρέπει να είναι τα πρώτα πρόστιμα που «πέφτουν» σε δημόσια υπηρεσία της χώρας, για παράβαση του αντικαπνιστικού Νόμου.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε αιφνιδιαστική είσοδο στην υπηρεσία, έχοντας ενημερωθεί ότι υπάλληλοι καπνίζουν στα γραφεία τους. Σε έντονο ύφος έκανε παρατήρηση στους υπαλλήλους και προειδοποίησε για αυστηρές κυρώσεις εάν επαναληφθεί το περιστατικό.

Λίγο αργότερα βεβαίωσαν τα πρόστιμα άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας και ο δήμαρχος ήδη υπέγραψε τα δυο πρόστιμα ύψους 550 € για τον διευθυντή της υπηρεσίας και 50 € για τον υπάλληλο που κάπνιζε.

Όπως ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου λέει στο trikalavoice.gr  «δεν μπορεί να κάνει ο Δήμος μια τεράστια προσπάθεια, ερχόμενος και σε σύγκρουση πολλές φορές με επαγγελματίες για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου και υπάλληλοί μας να καπνίζουν εν ώρα υπηρεσίας και στα γραφεία τους».

[trikalavoice.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=