ΤΡΙΚΑΛΑ

«Θα πέσουν στο κενό τα ψευτοδιλήμματα»

θα-πέσουν-στο-κενό-τα-ψευτοδιλήμματα-489516

Για ψευτοδιλήμματα του πρωθυπουργού έκανε λόγο από τα Τρίκαλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Ο ίδιος προέβλεψε ότι η τακτική αυτή θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο θα πέσει στο κενό.

«Σε ώρες μεγάλης και βαθιάς οικονομικής κρίσης μια κυβέρνηση σοβαρή πρέπει να επενδύει στην αλήθεια και όχι στο ψέμα. Τα ψευτοδιλήμματα τα οποία όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να βάλει τις επόμενες μέρες ο κ. Παπανδρέου, θα πέσουν στο κενό» είπε από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Τρικκαίων, Μιχάλη Ταμήλου.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι οι προτάσεις της ΝΔ είναι κοστολογημένες και αληθινές.

«Βλέπουμε παντού κόσμο, μαγαζιά να κλείνουν, η ανεργία να μεγαλώνει, η ελπίδα να σβήνει για μια βιοτεχνία, για ένα νέο παιδί που είχε ένα δικό του όνειρο, για μια οικογένεια που βλέπει να μην μπορεί να προγραμματίσει ούτε καν για το σήμερα. Επομένως θέλω να είναι απολύτως ξεκάθαρη η θέση της Νέας Δημοκρατίας. Αγωνιζόμαστε με πρόγραμμα για την αλήθεια, και για το πώς θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο.»

Ο κόσμος, πρόσθεσε, χρειάζεται τη γνώση του τι συμβαίνει, τη γνώση το ποιος μας έφερε εδώ και τη γνώση κυρίως, το ποιος μπορεί να μας βγάλει από αυτό το τέλμα.

Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλία με επόμενο σταθμό την Καρδίτσα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου