Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-03, 17:12:29
Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Όταν η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού μαζί με τον Αϊ-Βασίλη καλούσαν στη μικρή εξέδρα τα Φεγγαροχτυπημένα Ξωτικά, το έκαναν για καλό: για να γιορτάσουν τα γενέθλια του υψηλότερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα.

Στα Τρίκαλα, στην κεντρική πλατεία, ατενίζοντας τον Μύλο των Ξωτικών, το δέντρο φωταγωγήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ διοργάνωσαν και φέτος μια όμορφη και ζεστή γιορτή, σκορπίζοντας φως, χαρά και αγάπη.

Τα 33 μέτρα του δέντρου δέχθηκαν το φωτεινό χαμόγελο από τα παιδιά του ΚΔΑΠ «Ομόνοια», που με τραγούδι συντρόφεψαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου στην υποδοχή των Χριστουγέννων… στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!Η σεκόγια που στέκει στο κέντρο της πόλης, έχοντας γλιτώσει την παγωνιά του 2001-2002, πλέον αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, που από τα Τρίκαλα φωτίζουν όλη την Ελλάδα.

Τα πυροτεχνήματα μετά τη φωταγώγηση σκέπασαν τον ουρανό, δίνοντας νέο ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30, στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών. 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=