ΤΡΙΚΑΛΑ

Ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, μέρα μεσημέρι στην Πύλη Τρικάλων

ληστεία-σε-πρακτορείο-του-οπαπ-μέρα-με-230312

Ληστεία σε πρακτορείο προ-πο στην Πύλη, σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 17/11, περί τις 2:00 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα η ληστεία έγινε σε πρακτορείο προ-πο, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Πύλης & μάλιστα μέρα μεσημέρι & Παρασκευή, που ως γνωστόν γίνεται & η λαϊκή αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι την συγκεκριμένη ώρα η κίνηση ήταν ακόμη αυξημένη, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Στις 2:00μμ & την ώρα που το συγκεκριμένο κατάστημα κλείνει, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο & με βίαιο τρόπο έναντι του 42χρονου υπαλλήλου, θέλησαν να αρπάξουν από το ταμείο τις εισπράξεις της ημέρας, καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα κατά την πάλη που έλαβε χώρα, ενώ κατόπιν τράπηκαν σε φυγή, με άγνωστο τρόπο.

Τον 42χρονο υπάλληλο βρήκε πελάτης ο οποίος ειδοποίησε το Κέντρο Υγείας Πύλης, όπου μεταφέρθηκε αρχικά σε κατάσταση σοκ, φέρνοντας στο σώμα του εκδορές στον βραχίονα & αντιβραχίονα & στοιχεία πίεσης στην τραχηλική χώρα, ενώ κατόπιν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για περεταίρω εξετάσεις, χωρίς ωστόσο η ζωή του να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Του συμβάντος επιλήφθηκε αρχικά το Α.Τ. Πύλης & εν συνεχεία το τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, το οποίο έχει αναλάβει & το προανακριτικό έργο.

Πηγή: pylinews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου