Επιχείρηση διάσωσης ζώων από απόκρημνη χαράδρα, στο Πετροχώρι Τρικάλων

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-16, 20:13:55
Επιχείρηση διάσωσης ζώων από απόκρημνη χαράδρα, στο Πετροχώρι Τρικάλων

Επιχείρηση διάσωσης ζώων(γίδια) στήθηκε σήμερα το απόγευμα γύρω στις 5:00 σήμερα Δευτέρα 16/10) σε απόκρημνη περιοχή της Τ.Κ. Πετροχωρίου του Δ. Πύλης, από άνδρες του Π.Κ. Πύλης με επικεφαλής τον Προϊστάμενο κ. Ιωαν. Τατσίνα & της ΕΜΑΚ Λάρισας, με επικεφαλής τον κ. Αγγελακόπουλο.

Συγκεκριμένα & σύμφωνα με πληροφορίες του ιδιοκτήτη των ζώων, δώδεκα εξ αυτών αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη  & μόλις σήμερα οκτώ απ’ αυτά έγιναν αντιληπτά από τον ίδιο με κυάλια, ύστερα από επισταμένες έρευνες, σε απόκρημνη χαράδρα, βάθους 100 περίπου μέτρων.

Αμέσως αυτός ειδοποίησε το Π.Κ. Πύλης άνδρες του οποίου & με την συνδρομή ανδρών της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας, προσέτρεξαν στο σημείο & με σχοινιά & την μέθοδο της ανάσυρσης, απεγκλώβισαν τα οκτώ “τυχερά”, όπως αποδείχτηκε, ζώα.

Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, τα ζώα “κυνηγήθηκαν”, είτε από λύκους, είτε από αρκούδα & στην προσπάθειά τους να σωθούν, επέλεξαν τον πιο δύσκολο δρόμο, (“τον χορό του Ζαλόγγου”) αυτόν της χαράδρας, την οποία κατέβηκαν μεν, δεν μπορούσαν όμως να την ξανα-ανέβουν.

Τα υπόλοιπα τέσσερα από τα δώδεκα, συνεχίζουν να αγνοούνται & αναζητούνται από τον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή: pylinews.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=