ΤΡΙΚΑΛΑ

Σκοτωμός μέσα στην νύχτα στο νοσοκομείο Τρικάλων

σκοτωμός-μέσα-στην-νύχτα-στο-νοσοκομε-806492

Απίστευτες καταστάσεις με φωνές, σπρωξίματα, επέμβαση της Αστυνομίας και κατάθεση μηνύσεων από το συνεργείο καθαρισμού για την «έξωση» που επιχειρείται από τη διοίκηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο διοικητής Δημήτρης Παρθένης είχε κάνει γνωστό ότι από 1η Αυγούστου πιάνουν δουλειά νέες καθαρίστριες που υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις και ότι λήγει η συνεργασία με την ιδιωτική καθαρισμού. Η εταιρεία κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ξεκαθάρισε ότι η σύμβασή της με το Νοσοκομείο ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους και δεν απεμπολεί τα δικαιώματά της. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής με το… που άλλαζε η μέρα και ο μήνας εκπρόσωποι της διοίκησης ζήτησαν από τις εργαζόμενες του ιδιωτικού συνεργείου να παραδώσουν και να απομακρυνθούν. Η διευθύντριά τους αρνήθηκε επικαλούμενη το Νόμο και τη δικαστική διαμάχη και ακολούθησαν στιγμές πρωτοφανούς έντασης, με φωνές και σπρωξίματα, μπροστά στα μάτια… ιατρών, νοσηλευτών και κυρίως ασθενών!!!… Η διευθύντρια της εταιρείας κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μηνύσεις σε δυο εκπροσώπους της διοικητικής υπηρεσίας οι οποίοι και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τα όσα συνέβησαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής είναι το κερασάκι στη τούρτα μετά τα εξώδικα και την ένταση που επικρατεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο στο Νοσοκομείο Τρικάλων και από αφίξεως του νέου διοικητή Δημ. Παρθένη. Και όλα αυτά δεν τιμούν κανέναν…

trikalavoice.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου