ΤΑΞΙΔΙΑ

Μαλδίβες: ένας επίγειος παράδεισος…

μαλδίβες-ένας-επίγειος-παράδεισος-718288

Γνωρίστε «το λουλούδι των Ινδιών» – όπως τις αποκάλεσε ο Μάρκο Πόλο, αντικρίζοντάς τις!
«Καλωσορίσατε στις Μαλδίβες!» Οι κατάλευκες αμμουδιές και τα ζεστά νερά του Ινδικού ωκεανού είν’ έτοιμα να σας «αγκαλιάσουν» και να σας προσφέρουν αδιαμφισβήτητα στιγμές αλησμόνητες! Οι ακτές που κάποτε δεχόντουσαν χαμένους ταξιδιώτες, σήμερα είναι ένα ήσυχο καταφύγιο για επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης.

Κύρια συστατικά του ονειρεμένου τοπίου, που σας περιμένει στις Μαλδίβες, αποτελούν τα κρυστάλλινα τυρκουάζ νερά με τους κοραλλιογενείς υφάλους και οι λευκές αμμουδιές με τους φοίνικες. Ο πλούσιος βυθός θα σας συναρπάσει – ιδιαίτερα αν είστε fan των καταδύσεων, ενώ το περιβάλλον συνολικά δημιουργεί την αίσθηση ενός χαμένου παραδείσου.

Οι Μαλδίβες αποπνέουν μια εικόνα γαλήνης και οι κάτοικοί τους φαίνεται εδώ και χρόνια να έχουν αποκτήσει τον ιδανικό τρόπο ζωής! Αποτελούν ένα φυσικό θαύμα αν αναλογιστεί κανείς την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, το οποίο «απογειώνουν» οι υποδομές του τόπου που μπορούν να σας παράσχουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και απόλυτης χαλάρωσης.

Ό,τι και να πει κανείς για τις Μαλδίβες είναι λίγο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών ανά τον κόσμο, καθώς επίσης και στην κορυφή των «ρομαντικότερων» προορισμών, μια κλασσική επιλογή για γαμήλια ταξίδια.

Ζήστε το όνειρο σε ένα από τα νησιά της πανέμορφης αυτής γιρλάντας, που στολίζει τον Ινδικό ωκεανό!

Share×


#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου