ΤΑΞΙΔΙΑ

Hotel Ροβιές: Οικογενειακή υπόθεση

hotel-ροβιές-οικογενειακή-υπόθεση-719650

Το Ξενοδοχείο Ροβιές βρίσκεται σε έναν κατάφυτο χώρο, λίγα μέτρα από την παραλία με 24 άνετα και σύγχρονα δωμάτια (δωρεάν Ιnternet Wi-Fi, τηλεόραση, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, mini bar κ.ά.).

Πίσω από την υποδειγματική διαμονή, θα ανακαλύψετε μια οικογένεια με τέσσερις γενιές παράδοσης στην φιλοξενία και την εστίαση, πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει, να σας αποκαλύψει τα μυστικά του τόπου και να θυμίσει την ομορφιά που κρύβεται στα πιο απλά πράγματα: σε ένα ζεστό ψωμί, σε μια ζεστή καλημέρα κι ένα αληθινό χαμόγελο.

Στην κουζίνα χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον, τοπικά προϊόντα, συχνά βιολογικά, στηρίζοντας την περιφερειακή οικονομία και ελαχιστοποιώντας το οικολογικό αποτύπωμα τους. Το ίδιο επιτυγχάνουν με τη χρήση pellets από ελαιοπυρήνα στην κεντρική θέρμανση και με τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας που χρησιμοποιούν.

Σερβίρουν στην παραδοσιακή τραπεζαρία και στον κήπο με τις μουριές, ζυμώνουν ψωμί και πίτες, αναβιώνουν την τοπική κουζίνα με επιρροές από την Μικρά Ασία, υπενθυμίζουν το λατινικό μας ταπεραμέντο με σπιτικές πίτσες και τιμούν την πατροπαράδοτη ελληνική ψησταριά. Κι όλα αυτά από τα χέρια της κυρίας Αρετής με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στην κουζίνα!

Μ. Στράτου 48, Ροβιές Ευβοίας
Τ: 2227071110
www.hotel-rovies.gr

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου