Πτήσεις εσωτερικού στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-10, 06:57:03
Πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα από την Aegean Airlines στο αεροδρόμιο Σκιάθου
Πτήσεις εσωτερικού στη Σκιάθο

Αίτημα του Δήμου στην Aegean Airlines για την τροποποίηση του χειμερινού προγράμματος

Αίτημα τροποποίησης του χειμερινού εβδομαδιαίου προγράμματος έθεσε υπόψη της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines ο Δήμος Σκιάθου, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Μετά από ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines για δύο πτήσεις στο χειμερινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Airlines (Aegean Group), κάθε Τρίτη και Σάββατο, ο Δήμος Σκιάθου απέστειλε αίτημα προς την αεροπορική εταιρεία σχετικά με την αναγκαιότητα τροποποίησης του χειμερινού εβδομαδιαίου προγράμματος πτήσεων.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του δήμου και έτσι μέχρι τέλους του χειμερινού προγράμματος, η γραμμή θα εξυπηρετείται με τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου τροποποίησης στην περίπτωση αύξησης του επιβατικού κοινού.

Πρόκειται για πάγιο αίτημα των κατοίκων και των τριών νησιών των Σποράδων, καθότι τους δίνει τη δυνατότητα διευθέτησης υποθέσεων που έχουν σχέση με δημόσιες υπηρεσίες αλλά το σπουδαιότερο, για ιατρικούς λόγους.

Ο δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της Aegean Airlines, Δημήτρη Γερογιάννη, ο οποίος εξέτασε το θέμα με ευαισθησία, ώστε να υλοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα, που είναι υψίστης σημασίας για τους κατοίκους των Βορείων Σποράδων. Παράλληλα ευχαριστεί τον πολίτη Γρηγόριο Φλέσσα, απόστρατο ιπτάμενο Πολεμικής Αεροπορίας και κυβερνήτη Πολιτικής Αεροπορίας, μέλος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) και ειδικό σύμβουλο του δήμου Σκιάθου σε θέματα αεροπορικής, για την καθοριστική συμβολή του στην ικανοποίηση του αιτήματος.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=