«Τουρισμός για Ολους»: Διόρθωση τεχνικού σφάλματος

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-28, 09:05:35
Τεχνικό σφάλμα στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους» διαπίστωσε το υπουργείο Τουρισμού και όπως ανακοίνωσε προχώρησε σε άμεση διόρθωση
«Τουρισμός για Ολους»: Διόρθωση τεχνικού σφάλματος

Στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος

Όπως ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Τουρισμού, μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στον πίνακα των απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» υπήρχαν εγγραφές που είχαν γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, χωρίς αναγραφή αιτιολογίας απόρριψης.

Σε συνέχεια αυτού, οι υπηρεσίες του Υπουργείου, σε συνεργασία με τον ανάδοχο, διερεύνησαν τις σχετικές περιπτώσεις και εντόπισαν ότι σε σύνολο 308.696 εγκριθεισών και 70.888 απορριφθεισών αιτήσεων, λόγω τεχνικού σφάλματος, υπήρξαν 419 περιπτώσεις που έχουν απορριφθεί χωρίς αιτιολογία. Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι 38 από αυτές είναι απορριπτέες και 381 πληρούν τις προϋποθέσεις έγκρισης.

«Δεδομένων των ανωτέρω, έλαβε χώρα άμεσα σήμερα (σ.σ. χθες), Τρίτη 27 Ιουλίου, η σχετική διόρθωση των Προσωρινών Μητρώων Δικαιούχων και Αποκλειόμενων και από μέρους του αναδόχου δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα για τη μη επανάληψη ανάλογου ζητήματος στο μέλλον. Οι αιτηθέντες μπορούν να ελέγξουν εκ νέου τα Μητρώα ή/και την προσωρινή κατάσταση της αίτησής τους με σύνδεση στην εφαρμογή και χρήση των προσωπικών τους κωδικών TAXISNET», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής ενστάσεων λήγει σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις 23:59.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=