ΤΑΞΙΔΙΑ

Το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό, που ακόμη και οι γιατροί δε μπορούν να εξηγήσουν

το-πιο-ισχυρό-φυσικό-αντιβιοτικό-που-α-514012

Τα συμβατικά αντιβιοτικά είναι εξαιρετικά χρήσιμα και έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές. Ωστόσο, χρησιμοποιούνται σε υπερβολικό βαθμό. Από την άλλη, υπάρχουν και κάποια ισχυρά φυσικά φάρμακα, όπως το μέλι και ο κουρκουμάς, τα οποία κάνουν θαύματα.

Σύμφωνα με τον Δρ Dee Carter τα προϊόντα με βάση το μέλι θα μπορούσαν σε πολλές περιπτώσεις να αντικαταστήσουν αντιβιοτικές κρέμες σε τραύματα και εξοπλισμό, όπως οι καθετήρες. Η χρήση του μελιού ως ενδιάμεση θεραπεία θα μπορούσε επίσης να παρατείνει τη ζωή των αντιβιοτικών. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό το συστατικό είναι ένα ανεκτίμητο φυσικό φάρμακο για χιλιάδες ασθένειες όπως δυσπεψία, κρυολόγημα, γρίπη, άσθμα, υπέρταση, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλό σάκχαρο στο αίμα, αρθρίτιδα, διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, κατάθλιψη και άγχος, φλεγμονή τραυμάτων και εγκαυμάτων, το έκζεμα, την ψωρίαση, την ακμή και τη γήρανση.

Εκτός όμως από το μέλι και ο κουρκουμάς έχει χιλιάδες οφέλη για την υγεία, καθώς είναι πολύ ευεργετικός για τα πεπτικά προβλήματα, διάφορους τύπους λοιμώξεων, φλεγμονές, κακοήθεις όγκους, αναπνευστικά προβλήματα, ασθένειες του ήπατος, δερματικά προβλήματα, μυϊκά διαστρέμματα, κοψίματα, πληγές και γαστρικές παθήσεις. Μάλιστα έχει χρησιμοποιηθεί στην αγιουρβέδα, στην ινδική και κινεζική ιατρική για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών μπορεί να δημιουργήσει το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό που υπάρχει. Μπορούν μαζί να έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, καθώς μπορούν να καταπολεμήσουν βακτήρια και μύκητες, οι οποία προκαλούν διάφορες λοιμώξεις στον οργανισμό μας. Ο κουρκουμάς μαζί με το μέλι μπορούν να βελτιώσουν την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας μας και να συμβάλουν στην καλύτερη υγεία του δέρματος. Επιπλέον είναι χρήσιμα στη θεραπεία της βλεννογονίτιδας.

Πώς θα φτιάξετε λοιπόν το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό;

Υλικά:

15 γραμμάρια σκόνη κουρκουμά

100 γραμμάρια οργανικό μέλι

Προετοιμασία:

Βάζετε τα συστατικά σε ένα γυάλινο βάζο και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Καλό θα ήταν να φυλάξετε το μείγμα και να το χρησιμοποιήσετε το την άλλη μέρα το πρωί.

Κάθε πρωί, μόλις ξυπνήσετε φάτε μία κουταλιά του αντιβιοτικού. Εναλλακτικά, μπορείτε να το προσθέσετε μέσα σε ζεστό νερό ή το τσάι σας. Εάν έχετε κάποια φλεγμονή, μπορείτε να το πάρετε μέχρι και τρεις φορές την ημέρα.

Πριν καταπιείτε το μείγμα, βεβαιωθείτε ότι το λιώνετε καλά στο στόμα σας.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου