ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο ANT1 προβάλλει Αλόννησο και μαγεύεται από τον θαλάσσιο «πλούτο» της

ο-ant1-προβάλλει-αλόννησο-και-μαγεύεται-α-560561

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλοννήσου, τριμελές τηλεοπτικό συνεργείο του Ant1 επισκέφθηκε την Αλόννησο το διάστημα 2-4 Ιουνίου. Με προσωπική φροντίδα της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Μαρίας Αγάλλου, η αποστολή είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει τους οικισμούς του νησιού, τις παραλίες και το θαλάσσιο πάρκο.

Οι δημοσιογράφοι εντυπωσιάστηκαν με τις δυνατότητες του πρώτου υποβρύχιου μουσείου της Ελλάδας στην Περιστέρα, την ιδιαίτερη γαστρονομία, τα μοναδικά τουριστικά προϊόντα, τους ξεχωριστούς πόλους έλξης και τις τουριστικές υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και αναψυχής αλλά και με το εύρος των επιλογών που προσφέρει ο προορισμός για Covid-free διακοπές.

Ως αποτέλεσμα της άρτιας διοργάνωσης, ήδη έχουν προκληθεί σειρά από ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων του δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού ενώ θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα νέα προβολή σχετικά με διαφορετικές πτυχές του προορισμού που θα «αγγίξουν» εκατομμύρια τηλεθεατών.

«Το άνοιγμα του υποβρυχίου μουσείου πριν λίγες ημέρες σηματοδότησε ένα μπαράζ δημοσιότητας σε πλήθος έγκυρων εθνικών και περιφερειακών ΜΜΕ το οποίο και προκάλεσε ο Δήμος με συντονισμένες ενέργειες. Παράλληλα με το ναυάγιο της Περιστέρας, προβάλλουμε τη covid-free πορεία μας, τους εμβολιασμούς και φυσικά, όλες τις διαστάσεις του τουριστικού μας προϊόντος», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά όλους τους επαγγελματίες και φορείς που συνέβαλλαν εθελοντικά και ανιδιοτελώς προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία μία ακόμη σημαντική δημοσιογραφική επίσκεψη για την προβολή του νησιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου