ΕΛΛΑΔΑ

Πανόραμα νησιωτικών προορισμών, 4-6 Ιουνίου 2021

πανόραμα-νησιωτικών-προορισμών-4-6-ιουν-587087

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την Virtual Έκθεση «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Ιουνίου στο Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Mact Media Group.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών έχει στόχο να δώσει βήμα σε όλα τα νησιά της χώρας ανεξαιρέτως, να προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή τους και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών , Περιφερειών , Δήμων και άλλων φορέων τουρισμού. Λόγω της πανδημίας η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο που δημιούργησε η Mact Media Group -το πρώτο στην Ελλάδα- σε μια προσπάθεια που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια έκθεση με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών.

Το Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Mact Media Group είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απλό και φιλικό προς τον χρήστη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες χρήσης των νέων τεχνολογιών. Η ψηφιακή του ισχύς μπορεί να εξυπηρετήσει παράλληλα δεκάδες χιλιάδες χρήστες, συγκεκριμένα το Digital Event Platform διαθέτει χωρητικότητα για έως και 50.000 συμμετέχοντες. Σημειώνουμε πως εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων εκθετών και επισκεπτών και η λειτουργία του είναι απόλυτα συμμορφωμένη με την κείμενη νομοθεσία GDPR. Μπαίνοντας στο χώρο του Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου οι επισκέπτες κάνουν εγγραφή στην υποδοχή με μια απλή διαδικασία και κατόπιν μπορούν να περιηγηθούν στα περίπτερα και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που διοργανώνονται στα πλαίσια της έκθεσης που φιλοξενείται.

Στα ψηφιακά περίπτερα οι εκθέτες μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να συνομιλούν με τους επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο με σύνδεση βίντεο, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να αντλούν πληροφοριακό υλικό και ψηφιακά φυλλάδια από κάθε περίπτερο που επισκέπτονται. Διαθέτουν προσαρμοζόμενο περιβάλλον για τη ενσωμάτωση λογότυπων, φίρμας και brand και διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Παράλληλα τα περίπτερα παρέχουν τη δυνατότητα για βίντεο προβολής, μέσω των οποίων εταιρείες και φορείς μπορούν να συστήνονται στους επισκέπτες. Οι εκθέτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού και να οργανώνουν Β2Β συναντήσεις, ενώ παράλληλα παρέχεται και η δυνατότητα απευθείας πωλήσεων.

Η επίσκεψη στην έκθεση θα είναι χωρίς κόστος με στόχο να προσελκύσει το μέγιστο δυνατό κοινό και να διαφημιστούν τα νησιά μας εντός και εκτός συνόρων.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής για τα νησιά, καθώς αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση χιλιάδες επαγγελματίες και τουριστικοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και ιδιώτες. Σε μια περίοδο που ο τουρισμός έχει πληγεί σφόδρα από την πανδημία η έκθεση της Mact Media Group δίνει τη δυνατότητα προώθησης των τουριστικών προορισμών της χώρας σε ένα ευρύ διεθνές κοινό, τη δυνατότητα σύναψης συνεργασιών για το άμεσο και απώτερο μέλλον. Το ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο της Mact Media Group είναι το πρώτο αυτής της μορφής στην Ελλάδα. Παρέχει μοναδικές δυνατότητες προβολής και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, διοργάνωσης συνεδρίων, διεξαγωγής Β2Β συναντήσεων, ενώ η υψηλά καταρτισμένη ομάδα τεχνικών σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας στη διοργάνωση εκθέσεων αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

Με μια πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής στην υποδοχή του Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου της Mact Media Group επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν χωρίς κάποιο κόστος το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών. Οι επισκέπτες της εικονικής έκθεσης κλικάροντας πάνω στο εκθεσιακό κέντρο επισκέπτονται τα εικονικά περίπτερα. Τα εικονικά περίπτερα εμφανίζονται ακριβώς όπως τα περίπτερα των φυσικών εκθέσεων, αντανακλούν μια ακριβή εικόνα ενός παραδοσιακού περίπτερου με γραφείο και καρέκλες, με την επωνυμία εταιρείας, με διακόσμηση χώρου όπως και στις φυσικές εκθέσεις . Ο επισκέπτης μπορεί να ζητήσει άμεση επικοινωνία με ένα ή πολλούς εκθέτες μέσω άμεσων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μια φωνητική κλήση ή ακόμη μέσα από το chat room. Μέσα στα εικονικά περίπτερα υπάρχουν επίσης εικονίδια, με τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να κατεβάσει παρουσιάσεις ή προϊοντικούς καταλόγους μαζί με διαφημιστικά έντυπα.

Το Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Mact Media Group παρέχει τη δυνατότητα διεξαγωγής όχι ενός, αλλά πολλών συνεδριών ταυτόχρονα. Στο Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών θα φιλοξενηθούν συνέδρια για τη νησιωτικότητα, τη Νησιωτική Πολιτική σε Ελλάδα και ΕΕ, καθώς και για την τουριστική προβολή των νησιών και τον ρόλο των DMO. Θα πάρουν μέρος σημαντικοί ομιλητές, ενώ όσοι παρακολουθούν θα έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης και υποβολής ερωτημάτων, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και σε ένα συνέδριο με φυσική παρουσία.

Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε την Virtual Έκθεση μας και να γνωρίσετε όλους του προορισμούς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες. www.islandstourismpanorama.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου