ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Emirates πρωτοπορεί: Καλύπτει τα ιατρικά έξοδα σε όποιον κολλήσει κορωνοϊό

η-emirates-πρωτοπορεί-καλύπτει-τα-ιατρικά-έξ-759326

Η Emirates γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που εγγυάται την κάλυψη των ιατρικών εξόδων των πελατών της εάν διαγνωστούν με κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα πως θα παρέχει δωρεάν την κάλυψη των ιατρικών εξόδων έως και 150.000 ευρώ, καθώς και των εξόδων καραντίνας (100 ευρώ την ημέρα για μέχρι δύο εβδομάδες), ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία ταξιδεύουν οι πελάτες τους. Η νέα πολιτική θα ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και παρέχεται δωρεάν.

Ο σεϊχης Αχμέντ μπιν Σαΐντ αλ Μακτούμ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Emirates, δήλωσε: «Σύμφωνα με την εντολή της αυτού υψηλότητας σεΐχη Μοχάμεντ, αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των ΗΑΕ και κυβερνήτη του Ντουμπάι, η Emirates είναι περήφανη που πρωτοστατεί στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης για τα διεθνή ταξίδια. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι λαχταρούν να πετούν καθώς τα σύνορα σε όλο τον κόσμο ανοίγουν σταδιακά, αλλά ζητούν ευελιξία και διαβεβαιώσεις σε περίπτωση που κάτι απρόβλεπτο συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους».

Και πρόσθεσε: «Η Emirates έχει εργαστεί σκληρά για να εφαρμόσει μέτρα σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών της προκειμένου να μετριάσει τον κίνδυνο μόλυνσης και έχουμε επίσης ανανεώσει τις πολιτικές κρατήσεών μας για να προσφέρουμε ευελιξία. Τώρα περνάμε στο επόμενο επίπεδο, με το να είμαστε οι πρώτοι στον κλάδο που προσφέρουν στους πελάτες μας δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για ιατρικά έξοδα λόγω κορωνοϊού και έξοδα καραντίνας σε περίπτωση που επιβαρύνουν αυτά τα έξοδα τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Είναι μια επένδυση από την πλευρά μας, αλλά βάζουμε τους πελάτες μας πρώτους και πιστεύουμε ότι θα καλωσορίσουν αυτή την πρωτοβουλία».

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για τα έξοδα λόγω κορωνοϊού

Αυτή η κάλυψη για τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα καραντίνας που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, προσφέρεται από την Emirates δωρεάν στους πελάτες της, ανεξάρτητα από την κατηγορία ταξιδιού ή τον προορισμό. Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν με Emirates μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020. Ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που θα πετάξουν στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από την πρόσθετη διαβεβαίωση αυτής της κάλυψης, ακόμη και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφότου φτάσουν στον προορισμό τους με Emirates.

Οποιοσδήποτε πελάτης διαγνωστεί με κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, πρέπει απλώς να επικοινωνήσει με μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για να επωφεληθεί από βοήθεια και κάλυψη.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου