Οι Μπαχάμες απαγορεύουν την είσοδο σε Αμερικανούς - Λόγω έξαρσης του κορωνοϊού

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-20, 19:13:54
Οι Μπαχάμες απαγορεύουν την είσοδο σε Αμερικανούς - Λόγω έξαρσης του κορωνοϊού

Οι Μπαχάμες ανακοίνωσαν ότι θα απαγορεύσουν σε Αμερικανούς την είσοδο στη χώρα, εν μέσω της πρόσφατης αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.  

Ο πρωθυπουργός Hubert Minnis είπε σε ομιλία του την Κυριακή ότι «Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ έχει ήδη επιδεινωθεί από τότε που ξεκινήσαμε το άνοιγμα της εγχώριας οικονομίας μας. Έχει επιδεινωθεί με ραγδαίο ρυθμό από τότε που ανοίξαμε ξανά τα διεθνή σύνορά μας».  

Το Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε συνολικά 153 περιπτώσεις Covid-19, 49 εκ των οποίων σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα των συνόρων την 1η Ιουλίου.

  «Η τρέχουσα κατάστασή μας απαιτεί αποφασιστική δράση, εάν θέλουμε να νικήσουμε τον ιό» επισήμανε.   Μέχρι την Τετάρτη, οι Μπαχάμες αναμένεται να απαγορεύσουν όλες τις διεθνείς εμπορικές πτήσεις και τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, με εξαίρεση τις εμπορικές πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την ΕΕ.  

Κατά την άφιξή τους στις Μπαχάμες, όλοι οι επισκέπτες υποχρεώνονται πλέον να επιδεικνύουν αρνητικά αποτελέσματα σε τεστ για τον κορωνοϊό.  

Οι Αμερικανοί που βρίσκονται ήδη στις Μπαχάμες μπορούν να αποχωρήσουν αλλά πλέον δεν θα επιτρέπεται κανείς τουρίστας από τις ΗΠΑ.    

 

Με πληροφορίες του BBC

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=