ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε που βρίσκεται η μαγευτική παραλία στο σποτ του υπουργείου Τουρισμού

δείτε-που-βρίσκεται-η-μαγευτική-παραλ-51554

Στη Εύβοια είναι τελικά η παραλία του σποτ του Τουρισμού, όπως επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece.

Όπως είπε η κα Ιωάννα Δρέττα στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα το συγκεκριμένο σποτ είναι το πρώτο από μια σειρά σποτ που θα γίνουν για τον Τουρισμό και δόθηκε δωρεάν στο κράτος.

Σκοπός του σποτ ήταν να αντιμετωπίσει με σεβασμό και συναίσθηση τους ανθρώπους που δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν φέτος στην Ελλάδα για διακοπές.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι η παραλία που έκανε όλους να αναρωτιούνται πού είναι, είναι παραλία της Ευβοίας, ωστόσο είπε πως αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο βίντεο της φετινής καμπάνιας για τον τουρισμό με κεντρικό σύνθημα το “Greek summer is a state of mind”, βλέπουμε μία υπέροχη ελληνική παραλία, την οποία δεν γνωρίζουν πολλοί. Καταγάλανα νερά, άμμος, φύση, με την εικόνα να… “μυρίζει” Ελλάδα!

Οι απόψεις για την τοποθεσία διϊστανται, όμως όλοι συμφωνούν σε ένα: Πως είναι ένα μέρος που μοιάζει με επίγειο παράδεισο…

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως πρόκειται για την παραλία Μεγάλη Άμμος, στο Μαρμάρι Ευβοίας. Το Μαρμάρι βρίσκεται στη νότια Εύβοια και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε έναν όμορφο κόλπο ακριβώς απέναντι και δυτικά της Ραφήνας. Απέχει 111 χλμ ΝΑ από την Χαλκίδα και 13 χλμ. Δ.-ΒΔ. από την Κάρυστο. Το χειμώνα είναι ένα ήσυχο ψαροχώρι, ενώ το καλοκαίρι αποτελεί παραθεριστικό κέντρο, αφού διαθέτει υπέροχες παραλίες.

Η παραλία Μεγάλη Άμμος είναι μοναδικής ομορφιάς και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου