ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αύξηση θέσεων από τη Μεγάλη Βρετανία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

αύξηση-θέσεων-από-τη-μεγάλη-βρετανία-σ-322740

Μπρίστολ, Μπέρμιγχαμ, Ντόνκαστερ Σέφιλντ και Μάντσεστερ θα είναι τα αεροδρόμια, που θα έχουν τη μεγαλύτερη αύξηση, κατά 2 εκατομμύρια, στη χωρητικότητα θέσεων από την TUI το καλοκαίρι του 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρ οπερέιτορ, μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.

Η χωρητικότητα θέσεων θα αυξηθεί σε 13 αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένης της Σκιάθου.

Νέες πτήσεις προγραμματίζονται προς Σμύρνη, Τζιρόνα και Αλμέρια από το Μπρίστολ, ενώ επιπλέον ημέρες πτήσεων προστίθενται προς Αττάλεια, Νταλαμάν, Πάλμα, Τενερίφη και Λάρνακα, καθώς και πακέτα 10 και 11 διανυκτερεύσεων προς Σκιάθο, Ορλάντο και Μπόντρουμ.

Τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, στα οποία έχουν προγραμματιστεί αυξήσεις χωρητικότητας από την TUI είναι Μπέλφαστ, Μπέρμιγχαμ, Μπόρνμουθ, Μπρίστολ, Κάρντιφ, Ντόνκαστερ, Εδιμβούργο, Ανατολικά Μίντλαντς, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ, Νόριτς και Στάνστεντ.

Στο μεταξύ, διαγράφονται ευοίωνα τα δεδομένα σχετικά με την αεροπορική κίνηση της ερχόμενης τουριστικής σεζόν, με τις επαφές για διεύρυνση των αεροπορικών δρομολογίων να συνεχίζονται και τους υπεύθυνους του τουρισμού να εκφράζουν αισιόδοξες σκέψεις μετά το «κανόνι» της Thomas Cook, που προκάλεσε διεθνή αναταραχή.

Εξαιρετικά σημαντική είναι η συμφωνία με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Βρετανίας την Jet2.com και τον αγγλικό tour operator Jet2 holidays.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2020 οι νέες πτήσεις, που θα εκτελούνται στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, περιλαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση δύο από Λονδίνο και συγκεκριμένα το Στάνστεντ με τη βρετανική αεροπορική εταιρεία Jet2.com, μια από Μπέρμιγχαμ με την Jet2.com, μία από Κλάγκενφουρτ και Γκρατζ με την αυστριακή Astra Αirlines και μια πτήση από το Μπέργκεν με τη νορβηγική Apoll, του τουρ οπερέιτορ Der Touristik Group.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου