ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο πρώτος προορισμός της παγκόσμιας ταξιδιωτικής κοινότητας Selina ανοίγει τις πόρτες του στη Μακρινίτσa

ο-πρώτος-προορισμός-της-παγκόσμιας-τα-490170

Η Selina, η παγκόσμια κοινότητα εναλλακτικών εμπειριών διαμονής, εγκαινιάζει την παρουσία της στην Ελλάδα με το πρώτο της ξενοδοχείο, Selina Centavrus Pelion, στη Μακρινίτσα.

Χτισμένο στο «σπίτι» των μυθολογικών Κενταύρων, το Πήλιο, το Selina Centavrus Pelion έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας με στόχο να αναδείξει τη μυθολογία του τόπου. Καθένα από τα πέντε κτίρια του ξενοδοχείου έχει ονομαστεί και αντλεί έμπνευση από έναν θεό του δωδεκάθεου και κοσμείται από σύγχρονες street art αποδόσεις των θεών.

Βασισμένο στο concept της Selina παγκοσμίως, το Selina Centavrus Pelion είναι κάτι παραπάνω από ξενοδοχείο. Απαντώντας στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη, προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στην εμπειρία του ταξιδιού, συνδυάζοντας καταλύματα εξαιρετικού design, προτάσεις ψυχαγωγίας, all-day δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός του ξενοδοχείου, με στόχο οι επισκέπτες να βιώνουν αυθεντικές εμπειρίες δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις σε κάθε τόπο.

Συγκεκριμένα, στο Selina Centavrus Pelion ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων, θα έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να απολαύσει μία διαμονή στα μοναδικού design δωμάτια του ξενοδοχείου, να πιει ένα δροσιστικό cocktail στο bar, να απολαύσει ένα μοναδικό γεύμα με τοπικά προϊόντα στο εστιατόριο, να χαλαρώσει κάνοντας yoga με θέα το βουνό, να γνωρίσει τα μυστικά του χωριού μέσα από οργανωμένους περιπάτους στη Μακρινίτσα, να τρέξει στο δάσος, αλλά και να διασκεδάσει χορεύοντας στους ρυθμούς γνωστών DJs και καλλιτεχνών στα πάρτι που θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ξενοδοχείο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από όλες αυτές τις εμπειρίες το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου, μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα δωρεάν από το πρωί μέχρι το βράδυ στους χώρους του Selina Centavrus Pelion. Καθεμία από τις δύο ημέρες θα κλείσει με Celebration Party με μουσική από γνωστούς DJs.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του Opening Weekend Celebration, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Selina Centavrus Pelion στο Facebook: https://www.facebook.com/selinacentavruspelion/

Σχετικά με τη Selina

Η Selina είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands φιλοξενίας στον κόσμο, συνδυάζοντας καταλύματα μοναδικής ομορφιάς που περιλαμβάνουν χώρους εργασίας, ευεξίας, προτάσεις ψυχαγωγίας και τοπικές εμπειρίες για τη νέα γενιά περιπλανώμενων ταξιδιωτών που θέλουν να βιώνουν το ταξίδι συνδυάζοντας την εργασία και την εξερεύνηση νέων προορισμών. Με έμφαση στο design, την τεχνολογία και την κοινωνική ευαισθητοποίηση, η Selina διαθέτει σήμερα πληθώρα καταλυμάτων σε 14 χώρες που περιλαμβάνουν αστικούς, παραλιακούς και ορεινούς προορισμούς. Προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μια νέα γενιά ταξιδιωτών με παγκόσμιες πολιτιστικές ανησυχίες, οικονομικά συνειδητοποιουμένους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους, που θέλουν να συλλέγουν ταξιδιωτικές εμπειρίες ενώ συνδυάζουν την εργασία, τη διασκέδαση και τη διεύρυνση των γνώσεών τους.

Μάθετε περισσότερα στο www.selina.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου