ΤΑΞΙΔΙΑ

Νέες επενδυτικές δραστηριότητες από τον Ομιλο Spyrou Philoxenia

νέες-επενδυτικές-δραστηριότητες-από-655782

Επεκτείνει το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο η «Spyrou Philoxenia» με την προσθήκη δύο ακόμη καταλυμάτων, το «Chania Palace» 4 αστέρων και το «Chania Hotel» 3 αστέρων που βρίσκονται στα Χάνια Πηλίου. Και τα δύο ξενοδοχεία λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και έγιναν μέλη της «Spyrou Philoxenia» μετά την πρόσφατη προσθήκη του «Kaimak Inn» που βρίσκεται στο Καϊμακτσαλάν, στην Κεντρική Μακεδονία.

«Ολα τα ξενοδοχεία – μέλη της «Spyrou Philoxenia» προβάλλονται και προωθούνται στο World Travel Market 2016 στο Λονδίνο αλλά και σε σειρά άλλων διεθνών εκθέσεων» δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, γενικός διευθυντής των «Spyrou Hotels» και «Spyrou Philoxenia» που συμμετέχει στην έκθεση μαζί με τον υπεύθυνο Marketing του Ομίλου κ. Γιάννη Γρηγόρα.

«Το εγχείρημά μας στα Χάνια Πηλίου φανερώνει την αφοσίωσή μας στην ανάμειξη της Ελλάδας ως ενός προορισμού διακοπών που μπορεί να καλύψει όλες τις περιόδους του χρόνου», δήλωσε ο κ. Δημήτριος Σχιστοχείλης, Project Manager της εταιρείας «Spyrou Philoxenia».

«Ξεφεύγοντας από το δίπτυχο «Ηλιος και Θάλασσα», τα Χάνια πραγματικά έχουν κάτι μοναδικό να προσφέρουν στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η τοποθεσία τους είναι επίσης ευνοϊκή καθώς είναι εύκολα προσβάσιμα τόσο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όσο και από την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Χτισμένο στη βουνοπλαγιά, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, και προσφέροντας μια εντυπωσιακή θέα στον Παγασητικό Κόλπο, το «Chania Hotel» φιλοξενεί επισκέπτες από το 1992. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 28 δωμάτια, μερικά από τα οποία διαθέτουν τζάκι, κι επίσης την παραδοσιακή ταβέρνα «Το στέκι του Ζαφείρη» που έχει γίνει πλέον βασικό στοιχείο της περιοχής. Σχεδιασμένο με αρμονική ισορροπία μεταξύ παραδοσιακού και σύγχρονου, το «Chania Palace» αποτελεί την νέα προσθήκη στην περιοχή και αναδεικνύει τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Και τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, ενώ απέχουν 9 χιλιόμετρα από την Πορταριά, 11 χιλιόμετρα από την Μακρυνίτσα και 22 χιλιόμετρα από τον Βόλο.

Όσοι επισκέπτονται το Πήλιο μπορούν να απολαύσουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών γραφικών χωριών με την ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική και το ύφος τους, τα καταπράσινα δάση, τα ιδιαίτερα εστιατόρια και ταβέρνες, το μέλι και τα άλλα φρέσκα τοπικά προϊόντα και λιχουδιές. Επιπλέον, το Πήλιο συμβολίζει έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης, με τα ξενοδοχεία του να απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο των Χάνιων και προσφέροντας μια γκάμα από υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία και ποδηλασία.

Λειτουργώντας σήμερα επτά καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα στην περιοχή, η «Spyrou Philoxenia» διευρύνει τη σύνθεσή της με νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται για συνεργασία μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.spyrouphiloxenia.com/gr.

Όσοι επισκέπτες ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση στα «Chania Palace» ή «Chania Hotel» μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της σελίδας www.spyrouphiloxenia.com/gr είτε καλώντας στο τμήμα κρατήσεων της «Spyrou Philoxenia» στο τηλέφωνο 210 691 9111.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου