ΤΑΞΙΔΙΑ

19 τουριστικά βραβεία το 2015 για τον Όμιλο Philian Hotels & Resorts

19-τουριστικά-βραβεία-το-2015-για-τον-όμιλο-philia-786874

Με 19 τουριστικά βραβεία διακρίθηκε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts το 2015 για τα ξενοδοχειακά του συγκροτήματα σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από διεθνή τουριστικά websitesόπως είναι το Booking.com, η Expedia, το TripAdvisor και η Trivago.

Συγκεκριμένα:

Diamond Suites Thessaloniki

Booking.com – Guest Review Award Winner

Το Diamond Suites βραβεύτηκε από τo Booking.com, λόγω της εξαιρετικής βαθμολογίας από τα σχόλια των επισκεπτών.

Booking.comBestValueforMoney

Ως Best Valuefor Money ανακηρύχθηκε το Diamond Suites στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις βαθμολογίες των ταξιδιωτών.

TripadvisorCertificateofExcellenceAward

Το Diamond Suites βραβεύτηκε από το Tripadvisor για τις υψηλές βαθμολογίες των επισκεπτών.

Plaza Hotel Thessaloniki

Booking.com – Best Seller Hotel

Ως Best Seller ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη ανακηρύχθηκε τ οPlaza Hotel από τον παγκόσμιο κολοσσό Booking.com

Galaxy Design Hotel Thessaloniki

Trivago – TopHotelBestDesign

Το Galaxy Design Hotel βραβεύτηκε ως Top Ξενοδοχείο με το καλύτερο Design στην Κεντρική Μακεδονία από την Trivago, την κορυφαία ιστοσελίδα παγκοσμίως στην αναζήτηση ξενοδοχείων και σύγκρισης τιμών.

La Piscine Art Hotel Skiathos

Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2015

Το La Piscine Art Hotel για έκτη συνεχόμενη χρονιά έχει αποσπάσει το βραβείο «Certificate of Excellence» από το Tripadvisor, την κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτών παγκοσμίως, όπου αποτυπώνονται οι προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια των επισκεπτών.

Booking.comTopChoice
Topchoice των πελατών, το La Piscine Art Hotel, για τη διαμονή τους στη Χώρα της Σκιάθου.

TUIUK – «BestAccommondation»

Το La Piscine Art Hotel βραβεύεται σε ετήσια βάση εδώ και 11 χρόνια από την TUI UK ως «Best Accommondation» για τις υπηρεσίες του. Έτσι και το 2015 διακρίθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Σκιάθου στην κατηγορία του.

ΤrivagoTopHotel 2015

Το La Piscine Art Hotel βραβεύτηκε ως Top Hotel Ξενοδοχείο στην Σκιάθο για το 2015 από την Trivago, την κορυφαία ιστοσελίδα παγκοσμίως στην αναζήτηση ξενοδοχείων και σύγκρισης τιμών.

Tripadvisor – Crazy Cow Restaurant Certificate of Excellence Award 2015

Παράλληλα το Crazy Cow Wine Restaurant, το international gourmet restaurant του ξενοδοχείου La Piscine, έχει αποσπάσει το βραβείο «Certificate of Excellence» από το Tripadvisor. Στα highlights το κελάρι κρασιών με περισσότερες από 200 διαφορετικές ετικέτες κρασιών.

Vigles Sea View Skiathos

Booking.com – Guest Review Award Winner

Το Vigles Sea View βραβεύτηκε από το Booking.com, λόγω της εξαιρετικής βαθμολογίας από τα σχόλια των πελατών μας στην ιστοσελίδα του.

Booking.comBestValueforMoney

Ως Best Value for Money ξενοδοχείο, στη Χώρα της Σκιάθου, ανακηρύχθηκε το Vigles Sea Viewαπό το διεθνές τουριστικό siteτου Booking.com,σύμφωνα με τις βαθμολογίες των ταξιδιωτών.

ExpediaBestsales

Στις λίστες με τις περισσότερες κρατήσεις total room nights και package room nights βρίσκεται το Vigles Sea View, βραβεύοντας το η Expedia ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Irida Aegean View Skiathos

Booking.com – Award of Excellence

Το Irida Aegean View απέσπασε το βραβείο «Award of Excellence» από το Booking.com για τις υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Booking.com – BestValueforMoney

Ως Best Value for Money ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στη Σκιάθο ανακηρύχθηκε το Irida Aegean Viewσύμφωνα με τις βαθμολογίες των ταξιδιωτών.

Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2015

Το Irida Aegean View έχει αποσπάσει το βραβείο «Certificate of Excellence» για τις υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες στο διεθνές τουριστικό websitetripadvisor.com

Tomato Hotel Skiathos

ExpediaBestsales

Η Expedia βράβευσε και συμπεριέλαβε το Tomato Hotel στη λίστα του με τα κορυφαία ξενοδοχεία.

Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2015

Το Tomato Hotel απέσπασε το βραβείο «Certificate of Excellence» για τις υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες στο διεθνές τουριστικό websitetripadvisor.com

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλο τον κόσμο για την στήριξη του. Τα βραβεία αυτά είναι η ανταμοιβή μας για όλες τις προσπάθειες που κάνουμε καθημερινά. Στόχος μας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση κάθε επισκέπτη. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Δεσμευόμαστε κάθε χρόνο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής κ. Θωμάς Κουκουλάκης του Ομίλου Philian Hotels & Resorts.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου