ΤΑΞΙΔΙΑ

Chroma Villas στην Κάτω Γατζέα

chroma-villas-στην-κάτω-γατζέα-787223

White της λαμπρότητας και της ευτυχίας, Green της φύσης και της ψυχολογικής αρμονίας, Blue της καταπολέμησης του άγχους, Orange της πολυτέλειας και της ζεστασιάς, Grey της ισορροπίας ή Pink της έμπνευσης και της ζεστασιάς.

Οποια από τις έξι αυτόνομες κατοικίες της Chroma Villas και να διαλέξετε, να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα αποτελέσει το καταφύγιο της ζεστασιάς και της ξεκούρασής σας. Πού; Στους πρόποδες του Βουνού των Κενταύρων, στην Κάτω Γατζέα, μόλις 20 μέτρα από τη θάλασσα, σε ένα προνομιακό σημείο για τις εξορμήσεις σας στο Πήλιο.

Το συγκρότημα κατοικιών Chroma Pelion Villas σας προσφέρει ιδιωτικότητα, με ξεχωριστές εισόδους και δικό του μπαλκόνι. Κοινό σημείο, η πισινά στο χώρο της αυλής, καταγάλανη στο φως του ήλιου, φωτισμένη μαγευτικά το βράδυ.

Εκείνο, όμως, που θα σας μαγέψει είναι η διακόσμηση των χώρων του. Κάθε βίλλα της, είναι ένας… πίνακας ζωγραφικής. Οπου και να στρέψετε το βλέμμα σας, οι πινελιές του προσεγμένου design θα σας εντυπωσιάσουν. Η casual-chic διακόσμηση στο εσωτερικό τους δημιουργεί μια χαλαρή διάθεση δίνοντας σε κάθε κατοικία ένα αντιπροσωπευτικό χρώμα, παντρεμένο με το στοιχείο της Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής.

Εσείς, δεν έχετε παρά να προσεγγίσετε χρωματικά την αισθητική και τη διάθεσή σας. Νιώστε σαν να είστε στη δική σας βίλλα, χουχουλιάστε στα άνετα και χλιδάτα κρεβάτια, ηρεμήστε στους καναπέδες, ετοιμαστείτε για να εκδράμετε, έχοντας γύρω σας μια σειρά επιλογές, καλοκαίρι ή χειμώνα.

Chroma Villas
Κάτω Γατζέα, Πήλιο,

τηλ. 2423022030

www.chromavillas.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου